«Capa Negra» s'estrena als Cines Olot amb la presència de director i actors

Serà aquest divendres 22 de juny a les 20:00 h

L'actor Jack Queralt, d'Alforja, és el protragnista d'aquest film històric.
L'actor Jack Queralt, d'Alforja, és el protragnista d'aquest film històric. | Jaume Queralt.
Redacció
21 de juny del 2018
Actualitzat a les 11:32h

Aquest divendres a les vuit del vespre els Cines Olot es vestiran de gala per a l'estrena de Capa Negra, una història de bandolerisme dirigida per Jaume Najarro i protagonitzada per Jack Queralt, Octavi Pujades, Roger Pera i Jordi Díaz en els papers principals. El director i alguns actors seran presents a a premiere d'aquest divendres a la capital garrotxina.

Conta la història de Josep Sàbat, un venedor de teles a la zona del Llobregat que anava amb el seu ase a les masies més conegudes de la zona i es guanyava amb els seus dots de seducció les dones de les cases, per després robar en algunes com a bandoler. També es coneix la seva guerra contra el baró, que en aquella època oprimia al poble amb impostos molt alts i que finalment va demanar el seu cap a qualsevol preu.

La pel·lícula està protagonitzada per Jack Queralt, més conegut pel seu paper de Leonardo da Vinci a la biografia que es va rodar fa pocs anys a la RAI, a Itàlia; Yeray Ortega, Brian Gallardo, Irene Gellida, Rafa Delacroix, Anna Costa, Mar Soler, Albert Lladó, Clara Trevejo, Manu Gómez i una infinitat d'actors i actrius amb renom en cinema i televisió com Octavi Pujades, Roger Pera, Jordi Díaz, Montse Miralles, Emma Caballero, Roger Berruezo, Ferran Terrassa, Miquel Bordoy, Carme Capdet, Jaume Casals o Pau Barredo.
 

Cartell de «Capa Negra».

Arxivat a