Els viatges naturalístics pel món ens duen aquest divendres a les Hawaii

Amb una conferència de Carles Miguel i Carbonell als Catòlics d'Olot organitzada per la Delegació de la Garrotxa de l'ICHN

Redacció
20 de juny del 2018
Actualitzat el 21 de juny a les 22:57h
L'arxípelag de les illes Hawaii és d'origen volcànic.
L'arxípelag de les illes Hawaii és d'origen volcànic. | @ICHN_Garrotxa.
Aquest pròxim divendres, 22 de juny, des de la Delegació de la Garrotxa de la Institució Catalana d'Història Natural –adscrita a l'Institut d'Estudis Catalans (IEC)– ens conviden a assistir a la xerrada naturalista "Viatge naturalista a les Illes Hawaii", que anirà a càrrec de Carles Miguel i Carbonell. La xerrada tindrà lloc a la sala El Caliu d'Els Catòlics d'Olot (Clivillers, 7) i començarà a les 19:30 h.
 
Amb aquesta xerrada es dóna continuïtat al cicle de conferències intitulat "Viatges naturalistes pel món", en què diverses persones associades a l'entitat han explicat les seves experiències naturalistes en llocs tan diferents com el Regne Unit, Tanzània, Nova Zelanda, Etiòpia, l'Antàrtida, Madagascar, l'illa Reunió, Taiwan o Califòrnia.

Al llarg de l'any, es programen xerrades amb la idea de fer conèixer diversos racons del planeta des d'un punt de vista naturalístic. Així, la flora, la fauna, la geologia o el paisatge, són l'eix central que il·lustra, amb excel·lents fotografies, i relata, amb vivències de primera mà, els viatges naturalistes dels socis i de les sòcies de la Delegació de la Garrotxa de la ICHN.
 
Podeu consultar qualssevol altres informacions de la Delegació de la Garrotxa de l'ICHN al seu web.
Arxivat a