«Comerç ciutadà i consum conscient», un nou enfocament del sector comercial

Amadeu Barbany, de l’empresa 1895 Barbany, de Granollers, presentarà dimecres 27 de juny al DinàmiG una experiència innovadora en aquest sector

Amadeu Barbany, de l’empresa 1895 Barbany, presentarà el cas de la seva botiga de Granollers.
Amadeu Barbany, de l’empresa 1895 Barbany, presentarà el cas de la seva botiga de Granollers. | @barbany_gr.
Redacció
20 de juny del 2018
Actualitzat a les 8:38h
L’Ajuntament d’Olot, en el marc dels Ateneus Cooperatius de les Terres Gironines i l’Associació de Comerciants d’Olot, promou una jornada per a donar a conèixer una experiència innovadora en el sector del comerç.
 
És el cas que presentarà Amadeu Barbany, de l’empresa 1895 Barbany, de Granollers, on a través de la trajectòria de les diferents generacions que han regentat el negoci es pot veure com ha canviat el món del comerç i, també, quina és la visió de futur que la nova generació hi aporta. 1895 Barbany (una botiga conscient), combina el comerç amb la cultura i el coneixement de les persones per a fer del seu establiment un lloc diferent.

Un establiment comercial es pot convertir en un espai tranquil on tinguin cabuda persones interessades a aprendre i a compartir, un espai de producte de proximitat, amb la venda de productes confeccionats íntegrament a Catalunya, o potenciar l’ecologia tot organitzant un mercat de roba ecològica… Tot això, i més, dins un establiment comercial ple d’iniciatives molt creatives. Una manera diferent d’enfocar el comerç que pot ser d’utilitat també a altres sectors d’activitats.
 
L’activitat és gratuïta i tindrà lloc el pròxim dimecres, 27 de juny, de 15:30 a 16:30 a DinàmiG (Tomàs Lorenzana, 15. Olot). Es demana confirmar l’assistència a [email protected] o bé a [email protected] o bé per telèfon al 972 260 152.
 
Arxivat a