La Xarxa posa en marxa una plataforma de continguts locals audiovisuals

XALA! oferirà castells en “streaming”

La Xarxa Audiovisual Local (la xarxa) ha posat en marxa XALA!, una plataforma de distribució de continguts audiovisuals en streaming.
La Xarxa Audiovisual Local (la xarxa) ha posat en marxa XALA!, una plataforma de distribució de continguts audiovisuals en streaming. | la xarxa.
Redacció
18 de juny del 2018
Actualitzat el 20 de juny a les 11:02h
La Xarxa Audiovisual Local (la Xarxa) ha posat en marxa XALA!, una plataforma de distribució de continguts audiovisuals en streaming. Té com a objectiu explorar un nou sistema de consum de continguts de vídeo i apropar-se a un públic a qui li agrada mirar continguts sigui on sigui, des de qualsevol dispositiu connectat a onternet i amb la millor qualitat.

A partir d'aquest diumenge i en HD es podrà gaudir de tota la temporada castellera en aquesta nova plataforma. Des de la plaça del Blat de Valls, a les 13h, els subscriptors al XALA! podran gaudir de la primera actuació televisada de castells. Els protagonistes: la Colla Joves Xiquets de Valls i la Colla Vella dels Xiquets de Valls.

A XALA! es podran trobar continguts d'entreteniment de qualitat (documentals, sèries...), accessibles sota demanda i en directe a través del lloc web xala.cat i de les aplicacions per a dispositius Apple i Android, així com de l'aplicació Chromecast per connectar-se a la televisió.

El servei es pot provar gratuïtament durant 14 dies.
 

Com activar la subscripció?