«Un torneig especial, un torneig de tennistes!», exclama Kike Siscar

És el flamant guanyador de l'Open Memorial Santi Silvas 2018

Tommy Robredo amb Kike Siscar, que ha guanyat l'Open Memorial Santi Silvas d'enguany.
Tommy Robredo amb Kike Siscar, que ha guanyat l'Open Memorial Santi Silvas d'enguany. | Martí Albesa.
Redacció
17 de juny del 2018
Actualitzat el 19 de juny a les 16:17h
"Un torneig especial, un torneig de tennistes!", han estat les paraules emocionades del guanyador del Memorial Santi Silvas 2018, Kike Siscar, segons es fa saber des del portal de la Siscar s'ha proclamat vencedor del Memorial Santi Silvas 2018 i ha revalidat, d'aquesta manera, el títol que va aconseguir la passada edició. "Sempre em demanen perquè és un torneig tan especial i estimat per mi. Perquè és un torneig de tennis. Ens sentim professionals. Ens sentim estimats i cuidats i això no ho tenim ni ho experimentem a cap més lloc", ha afegit el guanyador.

Ha estat una final plena d'emocions. Siscar s'ha enfrontat a un dels veterans i íntims amics de la família del torneig, Juanjo Rodríguez, que nerviós i emocionat, disputava la seva primera final, després de nou edicions, i ho ha fet amb la cadira d'en Santi Silvas. "Ha estat una final molt esperada i desitjada durant molts anys i la meva intenció, ha estat representar al màxim de bé possible al meu amic", ha declarat Rodríguez.
 

Fot de família dels participants del Memorial Santi Silvas 2018. Foto: Martí Albesa.


A les pistes del Club Natació Olot avui també s'hi han disputat dos finals més. D'una banda les del round-robin del torneig juvenil sub14, la gran novetat d'aquest 2018, una aposta que es tanca amb un balanç més que positiu tant pel gran nivell esportiu i de competició com per l'experiència de vida i convivència de les joves promeses del tennis espanyol amb els protagonistes del Memorial. S'emporten una autèntica lliçó de vida i així ho ha remarcat, Tommy Robredo. En la categoria femenina, ha guanyat Lidon Amurrio de la Federació de Tennis de la Comunitat Valenciana, i en el quadre masculí, s'han imposat Alejandro Verdasco de la Federació de Tennis de Madrid.

El projecte del Memorial Santi Silvas neix de l'amistat i el compromís i de l'esperit per a mantenir viu el seu somni i el seu llegat i novament s'ha fet visible l'esforç de superació i alt nivell esportiu dels protagonistes de l'Open.
 
Arxivat a