El primer dia del Memorial Santi Silvas viu una intensa jornada de convivència

Avui hi acudiran els pacients de l’Insitut Guttmann, que gràcies a la Fundació Tommy Robredo utilitzen el tennis com a teràpia rehabilitadora

Kike Siscar i Paloma Oñate durant un dels partits disputat ahir.
Kike Siscar i Paloma Oñate durant un dels partits disputat ahir. | Martí Albesa.
Redacció
15 de juny del 2018
Actualitzat a les 8:20h
Primer dia de l'Open Santi Silvas al CN Olot. En un dels primers dies assolellat i benigne d'aquest final de primavera, a banda dels partits amb les millors raquetes en cadira de rodes del panorama nacional, s'hi ha sumat la visita de vora 200 d'escolars de les escoles del Morrot, Bisaroques i Pla de Dalt d’Olot i La Bòbila de les Preses, que han participat als tallers d’esports adaptat i fins i tot, s’han quedat a veure els partits de la tarda. Han jugat a bàsquet, han fet un circuit d'obstacles i s'han posat un antifaç per a fer blind tennis (tennis entre persones amb discapacitat visual).

Tal com informa la mateixa Fundació Santi Silvas, els partits a les diferents pistes del Club Natació Olot han deixat el quadre individual de competició dels jugadors en cadira de rodes de la següent manera: Kike Siscar vs Jorge Iglesias; Arturo Montes vs José Coronada; Jordi Ros vs Juanjo Rodríguez; Juan Gutiérrez vs Siscu Prat.
 

Vora de 200 escolars garrotxins van poder viure intensament i cívica la jornada. Foto: Martí Albesa.


Aquesta contesa ha donat pas a un intens i disputat round-robin protagonitzat per les joves promeses del tennis: 8 nois i 8 noies procedents de les Federacions Catalana, Balear, Va
lenciana, Canària, Navarra i Madrilenya. Tots ells han mostrat el seu millor joc i han suat de valent la samarreta per aconseguir una bona posició davant la mirada atenta d'una representació d'alumnes de l'escola Pla de Dalt d'Olot. Gran dia de competició el viscut pels convidats d'excepció del torneig  però també gran dia de convivència tan amb els escolars com els jugadors en cadira de rodes.
 
La jornada s'ha tancat amb la competició de dobles del quadre nacional d'on n'han sortit vencedors: Kike Siscar i Josu Vilahoz; Jorge Iglesias i Juan Gutiérrez; Arturo Montes i Luis Redondo i Siscu Prat i Lola Ochoa.

Avui, a partir de les 10 del matí, comença una nova jornada de competició amb el següent ordre de joc i s'espera la visita dels pacients de l’Insitut Guttmann, que gràcies a la Fundació Tommy Robredo utilitzen el tennis com a teràpia rehabilitadora.
 
 
Arxivat a