Gran èxit del Benvinguts a Pagès a la Garrotxa

La comarca ha comptat amb la visita de més de 549 persones en 4 explotacions

per Redacció, 14 de juny de 2018 a les 09:18 |
Els infants, especialment provinents de zones urbanes han gaudit i molt amb el Benvinguts a Pagès. | @TurismeGarrotxa.
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de juny de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Més de 549 persones han passat per les explotacions agrícoles i ramaderes de Porcs Casolans Corominas, Planeses, Verdures la Canya i La Tria Farro de la Vall de Bianya, que han obert les seves portes oferint visites gratuïtes perquè la ciutadania veiés in situ com es produeixen els aliments que després arriben a taula.

En el global de Catalunya, el Benvinguts a Pagès ha mobilitzat unes 25.000 persones, xifra que representa un augment 40% respecte l’anterior edició. Malgrat les condicions meteorològiques del diumenge tarda, les xifres d’enguany consoliden el Benvinguts a Pagès, la gran festa del món rural, al calendari anual d’esdeveniments.

 
En aquesta edició també han tingut un paper rellevant les activitats complementàries relacionades amb el producte local, que han triplicant el nombre de visitants respecte l’any anterior, i els restaurants participants a la campanya que han augmentat el nombre de menús amb un 18%.
 
Aquesta iniciativa, impulsada per la Generalitat de Catalunya a través del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, l’Agència Catalana de Turisme i la Fundació Alícia, s’ha pogut dur a terme a la Garrotxa gràcies a la col·laboració de Turisme Garrotxa i l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa.

 

 

Participació