VÍDEO Olot en Comú reclama posar al dia el Pla local d'habitatge després de l'esfondrament

Segons el regidor Xavier Garcia Zabal l'anterior Pla reportava fins a 111 edificis o llars en estat ruïnós | La CUP reclama responsabilitats polítiques

El regidor d'OEC, Xavier Garcia ha emès un videocomunicat sobre l'esfondrament d'Olot.
El regidor d'OEC, Xavier Garcia ha emès un videocomunicat sobre l'esfondrament d'Olot. | XGZ.
Redacció
13 de juny del 2018
Actualitzat el 17 de juny a les 23:15h


El regidor d'Olot en Comú a l'Ajuntament d'Olot, Xavier Garcia Zabal, reclama, en un vídeocomunicat fet públic ahir, que cal que es posi al dia el Pla local d'habitatge, després de l'esfondrament de l’esfondrament de l’edifici del número 16 del carrer Alt del Tura aquest diumenge.

L'únic regidor d'aquesta formació ha anunciat que aquest divendres l’equip de govern municipal ha convocat la resta de grups municipals a l’Ajuntament d’Olot per donar-los detall de l’esfondrament i de les actuacions que s’hi fan.

Garcia Zabal, a banda de lamentar l'incident, ha manifestat que els grups política de l’oposició han demanant sovint al pie i a les comissions que les inspecciones sobre determinats habitatges "a la nostra ciutat era molt necessària i, de fet, ja hi havia “el Pla d’habitatge local que està vençut i caducat" (2010-2016) on es recopila que entre edificis i llars "n’hi havia 111 en estat ruïnós, 181 de malmesos i vora 1.100 amb deficiències".

Per a al regidor d’Olot en Comú aquest Pla d’habitatge local s’hauria de renovar per a tenir informació més actualitzada sobre els edificis, que hagués permès actuar en casos com el de l'esfondrament. "Pensem que és urgent aquesta actuació i posar al dia el nostre Pla local d’habitatge", ha reblat.

La CUP reclama responsabilitats polítiques

A banda de la ja coneguda reacció d'Esquerra Republicana, la CUp d'Olot també s'ha afegit a les crítiques per l'esfondrament a través d'un tweet prou contundent:
Arxivat a