Cursos d'estiu per a tothom a la Fundació d'Estudis Superiors d'Olot

Per a docents, professionals sanitaris, historiadors, il·lustradors, músics i molt més

L'agenda de juny i jjuliol de la FES d'Olot és plena de cursos per a tothom.
L'agenda de juny i jjuliol de la FES d'Olot és plena de cursos per a tothom. | @FESOlot
Redacció
12 de juny del 2018
Actualitzat a les 10:46h
El programa de Cursos d’Estiu 2018 de la Fundació d'Estudis Superiors d'Olot comença el 26 de juny vinent amb un taller per a professionals del món sanitari: La planificació de decisions anticipades (PDA) en persones amb malalties i condicions cròniques avançades. S’hi treballaran casos pràctics i es faran rol playings amb l’objectiu de promoure el desenvolupament de les habilitats comunicatives i actituds necessàries per posar en pràctica la PDA.

Ja durant el mes de juliol, ens endinsarem en la Il·lustració Científica, una tècnica plenament vigent que permet alterar i manipular la realitat, mostrant coses que a simple vista no es veuen, com molècules o recreacions de planetes. Treballarem amb aquarel·les i tintes xineses, però també amb animació en 3D.

Per tercer any consecutiu l’Artteràpia serà de nou present als cursos d’estiu: Artteràpia per a mestres i educadors: una altra mirada cap a l’alumne proposa treballar la recerca de les capacitats creadores dels nens i joves afavorint la millora de la seva integració emocional.

Per als qui vulguin millorar el seu nivell d’anglès, Intermediate English Conversation és un curs gratuït, gràcies al suport del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya i el Fons Social Europeu, on treballarem vocabulari, expressió oral, entonació i pronunciació (nivell mínim requerit: A2).

Un any més, i amb la col·laboració del PEHOC, presentem un curs dedicat a l’àmbit de la història: Les claus del ssegle XX. Les tensions i conflictes del període 1898 a 1936* se centrarà ens els aspectes socials i de base que expliquen la transformació del model social tradicional.

L'última proposta d’enguany torna a portar a Olot el músic Santi Serratosa, conegut per ser el bateria del grup Gossos, que presenta el mètode SSM amb el curs Aplicacions i didàctica del ritme a través de la percussió corporal.

Gran part d'aquests cursos estan reconeguts com a formació permanent pel Departament d’Ensenyament.
Arxivat a