Nova nit de foc a Olot, amb cinc contenidors, un cotxe i una façana cremats

És la segona vegada que ocorren fets semblants en menys d'una setmana | El batlle demana la col·laboració ciutadana per a localitzar-ne l'autor o autors

El cotxe afectat per l'incendi d'un contenidor ha restat totalment calcinat.
El cotxe afectat per l'incendi d'un contenidor ha restat totalment calcinat. | @oriol_carbonell.
Redacció
11 de juny del 2018
Actualitzat el 17 de juny a les 23:30h
Un piròman, o diversos, la campen per Olot els caps de setmana. Segons informa Ràdio Olot, la matinada d'aquest diumenge, uns desconeguts han calat foc a diversos contenidors situats entre el passeig de Barcelona i el carrer Miquel Servet, a la falda del volcà de Montolivet.

Els primers contenidors van fondre's, víctimes de les flames, cap a les cinc de la matinada al passeig de Barcelona i a partir de les set als carrers Torres i Quevedo, Toledo, Escorial i Miquel Servet. En aquest darrer cas, les flames del contenidor van arribar a un vehicle estacionat molt a prop que ha quedat totalment calcinat, a banda d’una façana que també ha quedat malmesa, segons Ràdio Olot. Els Bombers n'han informat via Tuiter, amb la cronologia temporal:
 
El batlle de la capital, Mia Corominas, ha qualificat aquests fets “d’absolutament injustificables” i ha demanat “la col·laboració ciutadana per a localitzar-ne els autors”.

Cal tenir present que aquest no és el primer cap de setmana en què es produeixen aquests fets. El passat cap de setmana també van aparèixer totalment calcinats els contenidors del passeig de Barcelona. El batlle Corominas diu que es tracta d’algú que està textualment “malalt” i per bé que tant la Polocia Municipa com els Mossos d'Esquadra estan fent intenses recerques
Arxivat a