El Shopping Nit d'Olot serà aquest dissabte 16 de juny de 20 a 24 h

Enguany, a més, s'oferirà de franc l’òpera "Manon Lescaut", que es farà a la Plaça Major amb una pantalla de 8 m x 5 m

Àngel Girona, de l'Associació de Comerciants,  va presentar el programa del Shoppping Nit.
Àngel Girona, de l'Associació de Comerciants, va presentar el programa del Shoppping Nit. | Xavier Borràs.
Redacció
11 de juny del 2018
Actualitzat el 12 de juny a les 10:51h
El pròxim dissabte, 16 de juny, tindrà lloc la vuitena edició del Shopping Nit, que esdevé una de les fites més importants del calendari comercial d’Olot. El Shopping en què les botigues podran obrir de les 20h fins a les 24h té com a objectiu principal oferir l’oportunitat de gaudir d’una nit de compres i de diverses activitats que tindran lloc durant la nit per als carrers més cèntrics d’Olot.
 
Enguany i amb la col·laboració del Gran Teatre del Liceu i L’institut de Cultura d’Olot, se’ns brinda la oportunitat de fer un canvi en el format de les darreres edicions del Shopping,  en què havíem tingut la intervenció de grups com Teràpia de Shock i Lapsus, amb la projecció de l’òpera Manon Lescaut, que es farà a la Plaça Major amb una pantalla de 8m x 5m i que serà emesa simultàniament a més de 140 municipis. Així mateix i seguint aquesta línia, podrem gaudir de la interpretació d’àries de diferents autors a les Escales de Sant Esteve, amb la mezzosoprano Maria Isidoro i el pianista Edgar Basiana, a més d’actuacions al carrer amb The Had Haussen Band i Trujazz.
 
La participació per part de les botigues associades serà de 72, amb un petit increment respecte a l’any anterior i que segueix la tònica d’augment respecte a anys anteriors per part de les botigues associades.
 
Hi haurà els sorteig de 20 passaports amb un valor màxim de 200 per passaport en les compres realitzades durant la nit i que podran bescanviar a qualsevol de les botigues associades, a més del sorteig d’un sopar al Restaurant Les Cols.
 
Així mateix durant la nit hi haurà botigues que faran activitats, tasts i promocions especials per als seus clients.

Programa de la Shopping Nit

19,45h Actuació de la mezzosoprano MARIA ISIDORO i el pianista EDGAR BASIANA a les escales de Sant Esteve, interpretaciño d'àries de Mozart-Bellini-Haendel...

20,00h PRESENTACIÓ DEL SHOPPING NIT. Aquesta nit compra gratis!

20,00h a 23,30h Al lateral de Sant Esteve mostra de vestits d’òperes realitzats per Carles Soler. Fes-te una fotografia amb els personatges de les òperes AIDA, MADAME BUTTERFLY, LA FLAUTA MÀGICA i CARMEN.

21,00h a 23,00h Gaudeix d’una autèntica banda de dixie amb THE HAT HAUSSEN ELÀSTIC BAND pels carrers de la ciutat.

21,00h a 23,00h. Actuació musical per diferents places i carrers del centre de la ciutat amb TRUJAZZ

22,00h a 1,00h Plaça Major: Projecció de l’Òpera MANON LESCAUT de Giacomo Puccini. Gaudeix d’aquesta gran producció promoguda pel Gran Teatre del Liceu, l’Institut de Cultura d’Olot i l’Associació de Comerciants d’Olot, amb una pantalla gegant (8x5m) dins la programació “Liceu a la Fresca” i que s’emetrà simultàniament a més de 160 municipis de Catalunya.

23,30h Actuació de la mezzosoprano MARIA ISIDORO i el pianista EDGAR BASIANA a les escales de Sant Esteve

24,00h A les Escales de Sant Esteve Sorteig dels PASSAPORTS: 20 vals regal i 1 sopar al restaurant Les Cols per a dues persones.

Més coses que no us podeu perdre

20,00h DISNEY REGALS (C/ Sant Rafel, 35). Photocoll Patrulla Canina.

20,00h a 24,00h CAN BATET (C/ Sant Rafel, 25). Cervesa, tapeta i música amb Electronicschebasisgeluiden.

20,00h a 24,00h TOT MODA MAITE (C/ Major, 14). Sorteig de regals durant la nit.

20,00h a 24,00h I-BOTIGA OFICINA DE TURISME OLOT (C/ Francesc Fàbrega 6). Photocoll.

20,00h a 24,00h MANXA FERRETERIA PARAMENT DE LA LLAR (C/ Antoni Llopis, 14-16). Tastet de fideuà amb la col·laboració de Castey.

20,00h a 24,00h MORERA, PRODUCTES NATURALS I ECOLÒGICS C/. Carme 1). Maridatge amb embotits de Jordi Vilarrasa.

20,00h a 24,00h PERFUMERIA XALOC (C/ Sant Esteve, 13). Vine al Xaloc per al Shopping Nit i tria el teu regal.

20,30h CARNISSERIA PLANAGUMÀ (C/ Montsalvatge, 2). Festival de l'Hamburguesa. Tasta delicioses hamburgueses acompanyades de la millor cervesa i amb l'actuació en directe de DE DARS.
Arxivat a