Vora 200 jugadors celebren la primera temporada sencera als camps del Morrot

Amb la matinal als camps poliesportius Pla de Baix es tanca el cursamb més de 40.000 usos setmanals i 442 partits

El batlle d’Olot, Josep M. Corominas, ha destacat “la posada en marxa del complex esportiu per donar resposta al futbol base
El batlle d’Olot, Josep M. Corominas, ha destacat “la posada en marxa del complex esportiu per donar resposta al futbol base | @olotuit.
Redacció
11 de juny del 2018
El Bisaroques, el Sant Pere Màrtir, l’Escola Pia, el Sant Roc i la Unió Esportiva Olot han estat els clubs que han participat de la matinal de futbol base que aquest diumenge 10 de juny s’ha disputat al camp de futbol del Morrot. Equips de les diferents categories (des de l’escoleta, a prebenjamins i benjamins) han pres part de la jornada que, a primera hora del matí ha permès visitar les noves instal·lacions del Morrot.

L’acte ha comptat amb l’assistència del jugadors del primer equip de la Unió Esportiva Olot: Guillem Sacrest, Jordi Masó, Jordi Xumetra i Alan Baró que s’acaba d’incorporar al club olotí. Tots quatre han participat dels partits de futbol base i dels parlaments que han tingut lloc al migdia a les instal·lacions municipals.
 
En els parlaments que aquest migdia han tingut lloc al Morrot, el batlle d’Olot Josep M. Corominas ha destacat “la posada en marxa del complex esportiu per donar resposta al futbol base i als 543 jugadors de les diferents categories i equips que hi ha a la ciutat”. Corominas ha assegurat que amb “la construcció dels dos terrenys de joc i el nou edifici de serveis podem oferir unes millors instal·lacions als nostres jugadors i, al mateix temps, hem pogut implantar un model de gestió” a través de l’Institut Municipal d’Esports i Lleure de l’Ajuntament d’Olot. Els camps poliesportius del Pla de Baix consten de dos camps de gespa artificial, de nous vestidors (que han duplicat la capacitat dels anteriors), un bar, una zona de reunions i un espai exterior destinat a l’escalfament dels jugadors. Eduard Callís i Guillem Moliner (unparelld'arquitectes) són els autors del projecte, que ha estat seleccionat pels premis FAD i acaba de rebre una menció dels premis d’Arquitectura de les comarques de Girona.
 

Per bé que sota la pluja, la matinal va comptar amb una bona participació. Foto: @olotuit


La 2017-2018 ha estat la primera temporada sencera en què Olot ha tingut en marxa els camps poliesportius del Morrot. En aquest temps, han tingut 41.159 usos entre setmana i 10.760 al cap de setmana, el que suposa un increment de més del 50% de la temporada 2015-2016. El número de partits també han augmentat de forma considerable: els 267 que es van disputar durant la temporada 2015-2016 al Morrot han estat 442 en l’actual.

Els nous camps del Morrot han resolt la sobresaturació de les instal·lacions que, fins al moment de la posada en marxa dels dos camps de gespa artificial, estaven al 170% de la seva capacitat. Per poder acollir tota l’activitat de futbol base, a més de l’antic camp de futbol de gespa artificial, s’havia d’utilitzar l’antic terreny de joc de sauló. Amb els dos nous camps de futbol que es van construir durant la temporada passada, l’Ajuntament d’Olot ha ampliat les instal·lacions municipals dedicades al futbol base amb l’objectiu de fomentar la pràctica i formació de futbol com a element de cohesió de la ciutat.
 
Arxivat a