Correus

Sant Joan les Fonts amplia l'Oficina de Correus

A partir de l’1 de juny es converteix en el model satèl·lit, amb una reforma de les instal·lacions i l’ampliació de l'horari | S'hi podaà fer les mateixes gestions que a les oficines centrals d’Olot

per Redacció , 1 de juny de 2018 a les 16:21 |
Joan Espona, batlle de Sant Joan les Fonts, amb les treballadores de l'Oficina de Correus. | @santjoanfontsaj.
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 de juny de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest divendres 1 de juny es posa en funcionament la remodelació de l’Oficina de Correus de Sant Joan les Fonts, mitjançant una reforma a les instal·lacions actuals, amb pintura i mobiliari per actualitzar el local, intervenció duta a terme per l’empresa amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts. Així doncs, a partir d’avui mateix es pot utilitzar aquest nou espai, ubicat al mateix local, que ha estat dissenyat per millorar l’atenció i l’accessibilitat dels serveis postals als ciutadans, oferint-los, un administració moderna on poder realitzar les operacions amb més agilitat. 

La nova oficina passa d’auxiliar al model de satèl·lit, i s’adapta al nou concepte d’establiment amb que la companyia aposta per reinventar el model de negoci de la seva extensa xarxa d’aproximadament 2.400 oficines.

 

Les noves instal·lacions de l'Oficina de Correus de Sant Joan les Fonts ja en marxa. Foto: @santjoanfontsaj.


Ampliació de l'horari i de gestions


L’oficina, situada a la Carretera d’Olot, número 53 de Sant Joan les Fonts dóna servei als més de 3.000 veïns i veïnes que resideixen al municipi. A partir d’ara es gaudirà d’un millor servei postal, ja que s’ha ampliat el seu horari, que serà de dilluns a divendres de les 10.45 h a les 14.30 h, i dissabtes de les 11.00 h a les 13.00 h
 

Aquesta ampliació d’horaris s’emmarca en el pla de l’empresa per millorar l’accessibilitat dels serveis postals als ciutadans, oferint-los més proximitat i disponibilitat. A més, a partir d’aquest diluns es podran realitzar a l’oficina de la Sant Joan les Fonts les mateixes gestions que es duen a terme des d’Olot; una ampliació important que permetrà fer transferències de diners, cobrament de rebuts, i agilitzar els tràmits, ja que no hauràn de passar per cap oficina intermediària, sinó que els enviaments sortiran directes des de la mateixa.

Correus està convertint la seva xarxa d’oficines en centres multiservei on, a més dels serveis postals tradicionals, els ciutadans puguin fer més operacions en menys temps, des de comprar embalatges ecològics o sobres ja prefranquejats, a recarregar el mòbil, enviar 'Diners en minuts' a qualsevol país del món, comprar entrades a espectacles o pagar els rebuts del gas, el telèfon o l’electricitat.
 

 

Participació