Torna la Trobada de Vehicles Clàssics a Olot el pròxim diumenge 10 de juny

Té la finalitat de recollir fons per a la lluita contra la malaltia del càncer i per a donar suport a les famílies de pacients d'aquesta malaltia.

Jaume Cos i Dani Codinach, de Motor Antic Garrotxa, i Roser Grabolosa, delegada d'Oncolliga a la Garrotxa, van presentar la Trobada de Vehicles Clàssits aquest dijous a l'Ajuntament d'Olot.
Jaume Cos i Dani Codinach, de Motor Antic Garrotxa, i Roser Grabolosa, delegada d'Oncolliga a la Garrotxa, van presentar la Trobada de Vehicles Clàssits aquest dijous a l'Ajuntament d'Olot. | Martí Albesa.
01 de juny del 2018
Actualitzat el 05 de juny a les 15:13h
Per tercer any consecutiu l'associació Motor Antic Garrotxa (MAG) i la Delegació de la Federació  Oncolliga a la Garrotxa, organitzen la Trobada de Vehicles Clàssics a Olot, tal com van fer saber aquest dijous a l'Ajuntament d'Olot Dani Codinach i Jaume Cos, de MAG, Roser Grabolosa delegada d'Oncolliga a la Garrotxa, junt amb Mar Roca, regidora d'Esports, La trobada serà el pròxim diumenge 10 de juny de 2018, una trobada solidària, amb la finalitat de recollir fons per a la lluita contra la malaltia del càncer i per a donar suport a les famílies de pacients d'aquesta malaltia.

La historia d'aquesta Trobada de Vehicles Clàssics es remunta a l’any 2016, quan un grup de membres del MAG, encapçalats per en Dani Codinach –un dels seus socis que acabava de superar un càncer–, van decidir fer una activitat solidaria per recollir fons per a la lluita contra la malaltia. La delegació de l'Oncolliga a la Garrotxa de seguida s'hi va sumar, i el 2016 s'organitzava la primera Trobada de Cotxes Antics, amb un resultat espectacular, amb un èxit de participació i vehicles clàssics dels clubs més importants, provinents d'arreu de Catalunya.

La tercera Trobada de Clàssics  s'iniciarà el diumenge dia 10 de juny, a partir de les 8 del mati i durant tot el dia en el Pavelló Firal, en els terrenys de l'antiga estació d'Olot.  Sens dubte el més important  per a l'aportació solidaria són les inscripcions a l'esmorzar i el dinar solidari, que tenen un cost de 10 euros l'un i 15 euros l'altre. Per a tot això cal fer la inscripció prèvia amb un missatge a classicsoncolliga@gmail.com abans del dia 6 de juny.

En aquesta ocasió, i desprès de l'èxit de les dues trobades anteriors i amb voluntat de fer créixer la convocatòria i els fons a recaptar, s’incorporen a la programació actes complementaris a l’activitat principal de trobada de "vehicles clàssics". D'aquesta manera i amb la particular col·laboració de diverses entitats i associacions locals, s'obre un ampli ventall d'activitats per a tots els assistents que aquest dia vulguin col·laborar solidàriament a aquesta causa.

Altres actes de la Trobada

A part de la Trobada de Vehicles Clàssics, on es  concentraran tots els cotxes que han fet història en el món del motor, també s'organitzà una sortida popular amb bicicleta de muntanya apte per a tots el públics, un campionat popular d'slot (automòbils a escala) passejades amb poni, concert Vermut jazz,  campionat de truc…  Els Xerrics faran tallers per a la mainada i castells, i durant el matí també es podran fer passejades amb ponis i entre altres divertides curiositats es podran visitar  diferents parades del motor i el col·leccionisme de cotxes antics.

L'acte es obert a tothom i el Motor Antic Garrotxa, la Delegació Oncolliga de la Garrotxa i totes les associacions col·laborades, conviden tothom a aquesta gran festa de la solidaritat. Una  excel·lent ocasió per a col·laborar i lluitar per a una bona causa, la Fundació Oncolliga.

Programa

3a trobada de Vehicles Clàssics

Data: Dia 10 de juny de 2018.
Lloc: Pavelló firal d’Olot.

Activitats

A partir de les 8, recepció de participants amb vehicles clàssics
A partir de les 8, recepció de participants Bicicleta de muntanya
A les 9 sortida de les bicicletes de muntanya.
(hora prevista d’arribada 10:30h)
A partir de 2/4 de 10 esmorzar ONCOLLIGA.
De les 10:00 a les 12:00 entrenaments lliures de SLOT
De les 11 a les 12 Taller de castells amb els Xerrics
De 12:00 a 1:00 "Vermut amb Jazz"
De 1:00 a 2:00 Finals de SLOT
A les 2:00 dinar ONCOLLIGA
A les 3:00 cafès i sorteig SOLIDARI
A 2/4 de 4  Campionat de “Truc  ONCOLLIGA”
A les 6 fi de festa.



 
Arxivat a