Olot és seu d'un tryout de futbol per a joves amb talent

L’objectiu de la iniciativa, que impulsen els jugadors de la UEOlot Lluís Micaló i Roger Vidal, i el futbolista gironí Marc Serramitja, és posar en contacte joves futbolistes amb representants de clubs | Bigas, Micaló, Yeray i els porters Bastida i Moha causen baixa a l'UEOlot

Luís Micaló, junt amb la regidora d'Esports, Mar Roca, durant la presentació d'aquesta iniciativa.
Luís Micaló, junt amb la regidora d'Esports, Mar Roca, durant la presentació d'aquesta iniciativa. | @olotuit.
Redacció
31 de maig del 2018
Actualitzat a la 13:04h
Aquest dimecres, 30 de maig, al matí han començat els entrenaments del Barcelona Football Tryout, que fins dissabte se celebra a Olot. Els camps de futbol del Morrot són alguns dels espais que acullen el campus organitzat per Lluís Micaló i Roger Vidal, jugadors de la UEOlot, i Marc Serramitja, jugador actualment del Poblense mallorquí.
 
El Barcelona Football Tryout neix amb l’objectiu d’ajudar a joves talents del món de futbol a fer un pas endavant en la seva carrera. L’esdeveniment vol crear l’entorn més adequat per tal que els jugadors puguin mostrar les seves habilitats i que els representants dels diferents clubs puguin observar-los. L’esdeveniment vol donar als jugadors l’oportunitat de trobar un equip que s’ajusti a les seves característiques i, al mateix temps, proposar als clubs jugadors que els poden ser interessants, tant per l’edat com per les seves condicions.  
 
Un total de 23 joves d’entre 17 i 25 anys participen del Football Tryout. Provenen de països com Argentina, Kenya, Perú, Estats Units... on juguen amb equips de diferents categories i ara aspiren a trobar un nou conjunt. A Olot tindran l’oportunitat de ser observats per diferents clubs de primer nivell de Catalunya i Espanya, i també algun de l’estranger, durant els diferents dies d’entrenament i de partit. “Com a ciutat estem molt contents de poder acollir aquesta iniciativa que reuneix els valors de l’esport, amb joves esportistes en unes instal.lacions municipals són les del Morrot” ha explicat la regidora d’Esports d’Olot, Mar Roca, que aquesta tarda ha visitat el Tryout i ha atès els mitjans de comunicació amb Lluís Micaló i Marc Serramitja.
 
Bigas, Micaló, Yeray i els porters Bastida i Moha causen baixa a l'UEOlot
 
Precisament avui, l'UEOlot ha comunicat que els defenses David Bigas i Lluís Micaló, el migcampista Yeray Sabariego i els porters Òscar Bastida i Moha Chaoui no continuaran a la plantilla de la Unió Esportiva Olot de cara a la temporada vinent.

Després de viure un descens i un ascens, el lateral peraladenc tanca etapa a la Garrotxa, així com el central gironí, que ha tingut força protagonisme en els dos cursos al club. Yeray, Bastida i Moha han patit la cara més lletja del futbol en forma de lesions i llarga inactivitat . 
Arxivat a