Olot estrena aquest dissabte el primer Despentinats Metal Fest

Tres bandes de gran qualitat amb tres estils diferents de metal actuaran a la Sala El Torín a les 22:30 h

El primer Despentinats Metal Fest comptarà amb la presència dels olotins Apeiron.
El primer Despentinats Metal Fest comptarà amb la presència dels olotins Apeiron. | Despentinats Garrotxa.
Redacció
30 de maig del 2018
Actualitzat el 02 de juny a les 10:56h


Aquest dissabte, 2 de juny, se celebrarà el primer Despentinats Metal Fest a la Sala Torín d’Olot.Tres bandes de gran qualitat amb tres estils diferents dins del metal. Per una banda Apeiron, ja consagrats a l'escena catalana amb el seu elaborat metal progressiu seran els encarregats de posar la nota de qualitat i la representació local al concert. Els olotins, amb quatre treballs publicats, s’han guanyat per mèrits propis la seva presència al 1r Despentinats Metal Fest.

Al concert que començarà a les 22.30h, també hi actuarà Blaze Out. El grup de Barcelona arriba a Olot després de 2 treballs i una trajectòria fulgurant on han participat a festivals de gran volada com el Resurrection Fest.

I per tancar el concert, Seek'em all, tribut a una de les millor bandes del gènere: Metallica. Repassaran el repertori de la banda de Los Angeles fent-nos reviure amb l’energia i la tècnica de la millor època dels “The four horsemen”. Els 4 thrashers faran sonar clàssics com 'Fade to Black' 'Battery' i 'Seek & Destroy'.

1r Despentinats Metal Fest

Formada el 2016, l’Associació Musical i Cultural Despentinats té per objectiu promoure la música i la cultura alternativa, especialment el rock en tots els seus àmbits i variants a la comarca de la Garrotxa. Després d’organitzar diferents concerts i altres activitats,  l’entitat impulsa aquest mes de juny el 1r Despentinats Metal Fest per consolidar el públic fidel i atraure’n de nou.    

On comprar les entrades

En línia a www.olotcultura.cat.
A Can Trinxeria i a la taquilla de la Sala El Torín el dia del concert.
 
Arxivat a