El PEHOC organitza una sortida cultural a Lladó el 10 de juny

De la mà del doctor en arqueologia, Joaquim Tremoleda, es podrà participar d’una completa i documentada visita als punts patrimonials més importants d'aquest poble altempordanès

L'església de Santa Maria, a Lladó (Alt Empordà).
L'església de Santa Maria, a Lladó (Alt Empordà). | Albert Sarola/Wikipèdia.
Redacció
29 de maig del 2018
Actualitzat el 05 de juny a les 15:13h
Per al diumenge de la setmana que ve, dia 10 de juny, el PEHOC organitza una visita cultural al poble altempordanès de Lladó (nom popular de Lledó d'Empordà). De la mà de Joaquim Tremoleda, doctor en arqueologia, vicepresident de l’Institut d’Estudis Empordanesos i alcalde de Lladó, es podrà participar d’una completa i documentada visita als punts patrimonials més importants del poble.
 
En primer lloc,es farà una  visita al conjunt medieval de Santa Maria i a les dependències de l’Ajuntament, on es podrà  gaudir del quadre Les Noces de Canà, obra més destacada del pintor local Marian Llavanera. Tot seguit, es visitarà a l’església de Sant Feliu amb pujada opcional al campanar, des d’on es pot gaudir d’una vista panoràmica de la comarca. A continuació, s'anirà al recentment restaurat edifici del Sindicat Agrícol de la Garrotxa (1904). Es dinarà en un restaurant de la població i havent dinat es visitarà visita el nucli antic amb les cases pairals més destacades i la galeria Sidrach.
 
L’activitat és oberta a tothom. Se sortirà d’Olot en autobús a 2/4 de 10 del matí. Tots els interessats a participar-hi cal que s’inscriguin a través del web del PEHOC www.pehoc.cat  o al telèfon 650 272 085. Les places són limitades.