Can Trona acull la XXIII Trobada de Centres d'Estudis Locals i Comarcals de les Terres de Girona

També, s'hi presentarà el projecte de recerca "La cultura de l’aigua a la Vall d’en Bas"

Can Trona, a Joanetes (Vall d'en Bas), serà la seu d'aquesta trobada.
Can Trona, a Joanetes (Vall d'en Bas), serà la seu d'aquesta trobada. | Arxiu ND.
Redacció
23 de maig del 2018
Actualitzat el 25 de maig a les 15:49h
Aquest dissabte, 26 de maig, es durà a terme a Can Trona. Centre de Cultura i Natura de la Vall d’en Bas la XXIII Trobada de Centres d’Estudis Locals i Comarcals de les Terres de Girona, organitzada pel Patronat d’Estudis Històrics d’Olot i Comarca (PEHOC), la Diputació de Girona, l’Ajuntament de la Vall d’en Bas, Can Trona, l’Institut Ramon Muntaner i la Coordinadora d'Estudis de Parla Catalana (CCEPC).

La trobada començarà a les deu del matí amb la recepció i un esmorzar, per passar mitja hora després a la presentació de l’exposició “Patrimoni oblidat, memòria literària". A un quart de dotze, després dels parlaments de benvinguda, es presentaran les informacions de la CCEPC, de l’Institut Ramon Muntaner, dels guanyadors de les beques Francesc Eiximenis 2018, d’activitats dels centres d’estudis i del projecte de recerca “La cultura de l’aigua a la Vall d’en Bas”.

La trobada acabarà amb una visita al Molí del Mas Perer i amb un dinar a Can Trona. Després del dinar, si hi ha prou inscripcions, es podrà fer una visita guiada a Sant Privat d’en Bas.