La CUP d’Olot comença el seu cicle sobre sobiranies

Hi van participar aquest passat divendres experts com Iolanda Fresnillo i Xavi Pellicer

Un dels cartell de promoció del cicle «Construïm sobiranies» que es va iniciar divendres passat.
Un dels cartell de promoció del cicle «Construïm sobiranies» que es va iniciar divendres passat. | Martí Albesa.
Redacció
23 de maig del 2018
Actualitzat a les 10:05h
La CUP d’Olot va organitzar divendres passat una xerrada per donar inici al cicle sobre les sobiranies que han preparat fins al desembre. En aquesta primera xerrada van comptar amb la participació de Iolanda Fresnillo, sociòloga i membre de la Plataforma Auditoria Ciutadana pel Deute. Fresnillo va definir les diferents sobiranies a partir del llibre Sobiranies. Una proposta contra el capitalisme, del col.lectiu Espai Fàbrica.

També, va participar-hi Xavi Pellicer, representant de la Crida per Sabadell i responsable del projecte Sobiranies. Pellicer va explicar que van organitzar un cicle semblant el 2015 que els va servir per debatre i recollir propostes aplicables a la seva ciutat.

La propera cita del cicle de la CUP d’Olot serà el dissabte, 9 de juny, de 10 a 13 h, al Casal del Cassés del Pla de Dalt. La sobirania que es debatrà serà la sobirania popular i comptarà amb la participació de Judit Font, responsable del Casal 9 Barris de Barcelona, Quim Brugué, politòleg i expert en participació ciutadana, i Érika Zárate, membre de Resilience Earth, entitat que ha organitzat els pressupostos participatius d’Olot.
 
Arxivat a