Sílvia Vilacoba presenta la novel·la «La vida pot ser rosa» aquest dissabte

Serà a les 19:30 h al Castell de Juvinyà de Sant Joan les Fonts

Sílvia Vilacoba presenta la seva nova novel·la, que forma part d'una trilogia.
Sílvia Vilacoba presenta la seva nova novel·la, que forma part d'una trilogia. | FB.
Redacció
23 de maig del 2018
Actualitzat el 24 de maig a les 14:04h
L'escriptora olotina, Sílvia Vilacoba Canal, presenta aquest pròxim dissabte, 26 de maig, a les 19.30 h en el Castell de Juvinyà de Sant Joan les Fonts, la seva darrera novel.la romàntica La vida pot ser rosa, en el marc d'aquest mes floral que organitza el municipi, de la mà del propi Ajuntament, de la periodista Clara Sanchez-Castro i de l'editor Josep Oliveras.

Tres anys després de la seva última novel·la, Sempre junts, l’autora olotina proposa endinsar-nos en una història d’amor i superació., en el que serà el primer lliurament d’una trilogia que explica les vivències de tres germanes que regenten un hostal a Port de la Selva. La primera protagonista és la Mar, la cuinera, a qui diagnostiquen un càncer just quan ha començat una relació amorosa. Segons Sílvia Vilacoba, "és una novel·la rosa, que parla de l’amor però també vol posar de manifest que una persona pot ser atractiva malgrat les ferides".

L'autora, després del Sant Jordi, continua la promoció d'aquesta obra en diferents espais i pobles de les nostres contrades.
 

Coberta del nou llibre de Sílvia Vilacoba.

Arxivat a