El Teatre Principal d'Olot farà riure durant les Festes del Tura d'enguany

Joan Pera es posarà a la pell d’«El fantasma de Canterville» el dilluns 10 de setembre i la companyia Rhum & Cia presentarà «R(h)umans», el seu nou espectacle de pallassos, el diumenge 9 de setembre

El fantasma de Sir Simon de Canterville serà interpretat per Joan Pera.
El fantasma de Sir Simon de Canterville serà interpretat per Joan Pera. | David Ruano.
Redacció
21 de maig del 2018
Actualitzat el 22 de maig a les 8:41h
Un espectacle de pallassos i un clàssic versionat per Joan Pera són les dues propostes que es podran veure per les Festes del Tura al Teatre Principal d’Olot. La Companyia Rhum & Cia  portarà a Olot R(h)umans, el diumenge 9 de setembre a les 20:00 h al Teatre Principal. Cinc pallassos representaran els millors números de clown, en un collage musical farcit de números de creació pròpia i algun clàssic. Una obra per a totes les edats, perquè el riure ho cura gairebé tot.
 

«R(humans» aplegarà els millors números de clown, en un collage musical farcit de números de creació pròpia i algun clàssic. Foto: Rhum & Cia.

 
L’endemà, dilluns 10 de setembre, també a les 2:000 h, serà Joan Pera qui trepitjarà l’escenari del Principal d’Olot per a representar ElfantasmadeCanterville, un clàssic de por per morir-se de riure. L’obra, basada en el text d’Oscar Wilde, narra la història d’una família que passa un cap de setmana en un castell on vagareja el fantasma de Sir Simon de Canterville, una presència que s’ha proposat fer-los la vida impossible. Joan Pera interpreta el fantasma, en un muntatge on també actuaran Elisabet Casanovas, David Olivares, Betsy Túrnez, Pep Sais i Òscar Castellví.
 
Les entrades per als dos espectacles es posaran a la venda el dimarts 17 de juliol a les 10:00 h a la taquilla del Teatre Principal, a Can Trincheria i a través del web d’OlotCultura. Les localitats costaran 20, 15, 10 i 5 euros en el cas de R(h)umans i 25, 20, 15 i 7 euros per a El fantasma de Canterville.
Arxivat a