Mieres acull el projecte Créixer en Equip per a dones emprenedores

La casa de turisme rural de Cal Carreter acollirà el 13 i el 14 de juny el retir “Treballar sola, créixer en equip”

Redacció
17 de maig del 2018
Actualitzat a les 12:29h
La presentació del projecte per a dones emprenedores s'ha fet aquest matí a Cal Carreter.
La presentació del projecte per a dones emprenedores s'ha fet aquest matí a Cal Carreter. | Créixerenequip.
Aquest matí, a la casa de turisme rural de Cal Carreter, a Mieres, (Garrotxa), s’ha presentat el projecte “Treballar sola, créixer en equip”, un retir per a dones emprenedores que tindrà lloc a la mateixa casa el 13 i 14 de juny.
 
El projecte, que neix de la iniciativa de tres empresàries garrotxines, vol ser un punt de trobada de dones emprenedores on resoldre dubtes i inseguretats a través de l’experiència de les participants; dos dies per aprendre, adquirir recursos d’emprenedoria i gaudir d’un temps de distensió i desconnexió personal (vegeu-ne el programa).
 
“Quan emprens un projecte, moltes vegades estàs moltes hores treballant sola, i sovint tens la necessitat de poder compartir l’experiència o els dubtes amb algú, amb algun equip. Per això hem ideat aquest retir, per trobar un espai on la creativitat i la imaginació flueixin mentre es treballa en equip”, ha explicat Clara Bayona, una de les impulsores del projecte i propietària de WoodLove.
 
Anna Casals, propietària de la casa de turisme rural de Cal Carreter, ha explicat com la diversitat d’activitats i ponències pot influir a les participants al retir: “El retir inclou des d’una ponència inaugural a càrrec de Txell Costa, experta en màrqueting i comunicació, dos dels aspectes en què els emprenedors a vegades ens sentim més perduts, fins a activitats més creatives com el taller de ganxet que impartirà Isabel Pujol, propietària de Llanes Prat, amb la col·laboració de l’empresa mierenca Casa Sol”.

D’aquesta implicació amb el territori també n’ha parlat l’alcalde del poble, Enric Domènech, que ha valorat molt positivament la idea de fer un retir d’aquestes característiques a un poble com Mieres, i descentralitzant-ho d’altres punts més turístics de la comarca.
 
Qui ha valorat de manera molt positiva aquesta iniciativa també ha estat Montse Padrosa, de Turisme Garrotxa. “Iniciatives com el projecte 'Créixer en equip' ajuden a donar a conèixer la Garrotxa a un altre tipus de públic i, a més, és una bona sortida per a desestacionalitzar l’allotjament a les cases de turisme rural”.

Podeu trobar més informació sobre el projecte a www.creixerenequip.com.