Procés català

Neix el CDR Olot amb assemblees populars als barris de la ciutat

L'organització republicana neix a la capital a partir de l'acció de l'Assemblea de Defensa de la Llibertat de la Garrotxa (ADL)

per Redacció, 17 de maig de 2018 a les 10:18 |
El CDR Olot neis a l'empara de l'ADL Garrotxa. | Martí Albesa.
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de maig de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
En el camí cap a la implementació de la República Catalana, "l'únic camí possible per ser lliures i trencar amb la repressió de l'Estat espanyol", ha nascut el Comitè de Defensa de la República d'Olot (CDR) a redós de l'Assemblea de Defensa de la Garrotxa (ADL).

Amb aquesta finalitat neix el CDR Olot "perquè en aquesta nova era a Catalunya l'organització del poble continua essent necessària". De fet, el passat 9 de maig va tenir lloc la primera assemblea informativa al Casal de Bonavista per crear aquest nou CDROlot.


Per aquest motiu, durant la pròxima setmana, es farà un seguit d'assemblees informatives que tindran lloc als barris d'Olot, per manera que tothom qui ho vulgui pugui informar-se de com participar i ajudar a posar la República en marxa.

Assemblees informatives del CDR Olot

🗓 Dilluns 21 de maig
🕗 A les 20:00

🏠 Al casal de Sant Miquel a Olot

🗓 Dimarts 22 de maig
🕗 A les 20:00
🏠 Al casal de Sant Roc a Olot

🗓 Dimecres 23 de maig
🕗 A les 20:00
🏠 Al Cassés al Pla de Dalt

🗓 Dimecres 23 de maig
🕗 A les 20:00
🏠 Al local Pisos de la Caixa

 

Participació