Presenten «Colapso. Capitalismo terminal, transición ecosocial, ecofascismo»

L'autor, l'escriptor i professor de Ciència Política a la UAM, Carlos Taibo, serà a l'acte a l'Hospici a les 19:00 h aquest dijous

Carlos Taibo presentarà el seu llibre a la sala d'actes de l'Hospici.
Carlos Taibo presentarà el seu llibre a la sala d'actes de l'Hospici. | J. F. Salvadores
Redacció
17 de maig del 2018
Actualitzat a les 8:50h
Amb motiu de la celebració dels 20 anys de la CNT a Olot aquest dijous a les 19:00 h es presenta a la sala d'actes de l'Hospici el llibre Colapso. Capitalismo terminal, transición ecosocial, ecofascismo, que comptarà amb la presència del seu autor Carlos Taibo, escriptor, editor i professor titular de Ciència Política i de l'Administració a la Universitat Autònoma de Madrid. Amb més de 40 llibres escrits i nombrosos articles, col·laboracions i xerrades, és un dels pensadors polítics més rellevants dels últims anys.

Tot i que el discurs polític i mediàtic a l'ús dóna l'esquena a qualsevol debat relatiu a un eventual col·lapse del sistema que patim, aquesta possibilitat és ben present. En aquesta obra s'examina, de forma pedagògica, el concepte de col·lapse, s'estudien les possibles causes i conseqüències d'aquest últim, se sospesen dues respostes diferents —els moviments per la transició i l'ecofeixisme i s'analitzen les diferents percepcions populars que el fenomen suscita.


 
Arxivat a