Els naturalistes surten aquest dissabte per a conèixer les molses de la Garrotxa

Durant la descoberta, es recorrerà els entorns del Pla Traver i el Puigsacalm amb el botànic Miquel Jover

La Delegació de la Garrotxa de l'ICHN treballa en l'elaboració d'un catàleg de briòfits de la Garrotxa.
La Delegació de la Garrotxa de l'ICHN treballa en l'elaboració d'un catàleg de briòfits de la Garrotxa. | @ICHN_Garrotxa.
Redacció
16 de maig del 2018
Actualitzat el 17 de maig a les 11:08h
Aquest pròxim dissabte, 19 de maig, la Delegació de la Garrotxa de la Institució Catalana d’Història Natural convoca la segona sortida de 2018 per a conèixer les molses de la Garrotxa. Concretament, s'observaran les molses i les hepàtiques del Puigsacalm, amb l'objectiu de localitzar les espècies més montanes de la comarca a les fagedes i els prats del Pla Traver, el puig de Miralles i el Puigsacalm.

La sortida anirà a càrrec de Miquel Jover, botànic del Departament de Ciències Ambientals de la Universitat de Girona. L'activitat està organitzada conjuntament amb el Museu dels Volcans d'Olot.

Horari: de les 10:00 h a les 18:00 h
Lloc de trobada: Aparcament del Casal dels Volcans (Parc Nou, Olot)
Material: esmorzar, dinar, aigua, lupa de camp o comptafils, càmera de fotos, bon calçat i roba adient.
 
La Delegació de la Garrotxa de la Institució Catalana d’Història Natural treballa en l'elaboració d'un catàleg de briòfits de la Garrotxa amb sortides obertes a les persones interessades.

L'activitat és gratuïta i no cal fer reserva prèvia.
 
Podeu consultar altra informació de la Delegació de la Garrotxa de la ICHN a la plana web: http://ichngarrotxa.iec.cat o a www.facebook.com/ichngarrotxa.