Institució Catalana d’Història Natural

Els naturalistes surten aquest dissabte per a conèixer les molses de la Garrotxa

Durant la descoberta, es recorrerà els entorns del Pla Traver i el Puigsacalm amb el botànic Miquel Jover

per Redacció , 16 de maig de 2018 a les 10:11 |
La Delegació de la Garrotxa de l'ICHN treballa en l'elaboració d'un catàleg de briòfits de la Garrotxa. | @ICHN_Garrotxa.
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de maig de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest pròxim dissabte, 19 de maig, la Delegació de la Garrotxa de la Institució Catalana d’Història Natural convoca la segona sortida de 2018 per a conèixer les molses de la Garrotxa. Concretament, s'observaran les molses i les hepàtiques del Puigsacalm, amb l'objectiu de localitzar les espècies més montanes de la comarca a les fagedes i els prats del Pla Traver, el puig de Miralles i el Puigsacalm.

La sortida anirà a càrrec de Miquel Jover, botànic del Departament de Ciències Ambientals de la Universitat de Girona. L'activitat està organitzada conjuntament amb el Museu dels Volcans d'Olot.


Horari: de les 10:00 h a les 18:00 h
Lloc de trobada: Aparcament del Casal dels Volcans (Parc Nou, Olot)

Material: esmorzar, dinar, aigua, lupa de camp o comptafils, càmera de fotos, bon calçat i roba adient.
 
La Delegació de la Garrotxa de la Institució Catalana d’Història Natural treballa en l'elaboració d'un catàleg de briòfits de la Garrotxa amb sortides obertes a les persones interessades.

L'activitat és gratuïta i no cal fer reserva prèvia.

 
Podeu consultar altra informació de la Delegació de la Garrotxa de la ICHN a la plana web: http://ichngarrotxa.iec.cat o a www.facebook.com/ichngarrotxa.

 

Participació