El Bosc es representarà dissabte 26 de maig al Teatre Principal d'Olot

L'adaptació de l'obra de Daniel Feixas, recentment guardonada, es farà en format LAP, amb el públic damunt mateix de l’escenari

Laia Planella i Anna Aumatell són Judith i Adela a «El Bosc».
Laia Planella i Anna Aumatell són Judith i Adela a «El Bosc». | Enric Carré.
Redacció
15 de maig del 2018
Actualitzat a les 10:45h
El pròxim dissabte, 26 de maig, a les 20:00 h, la companyia teatral Una Càpsula de Teatre representarà El Bosc, la seva segona obra de petit format al Teatre Principal d’Olot, després de l'estrena i les representacions a l’antiga fàbrica Molí Fondo de Sant Joan les Fonts el passat desembre i gener, i d’haver culminat les actuacions als dos concursos de teatre per les quals ha estat seleccionada (Foment Martinenc i Malgrat de Mar). 

El Bosc, de la dramaturga Daniela Feixas, és un thriller de suspens que narra com una nit, després de dos anys cercant intensament la seva germana petita, la Judith localitza l'Adela en una cabana enmig d'un bosc. La trobada suposa un xoc per a la petita, que porta una vida solitària i mig salvatge. No han sabut res l'una de l'altra durant els últims quinze anys, i a mesura que avanci la nit s'adonaran que tampoc no en sabien res ni tan sols quan vivien sota el mateix sostre. La trobada servirà per desenterrar la veritat, que dorm al cor d'aquest bosc solitari.

Aquesta posada en escena és interpretada per les actrius Laia Planella i Anna Aumatell, sota la direcció de Xevi Rossell, i la música en directe amb violí, guitarra, piano i cant de l’artista Laura Plasència. Els més de 800 espectadors que ja l’han vista han pogut viure emocions intenses amb aquesta història, emotiva i dura, del retrobament entre l’Adela i la Judith. 

L’aforament de l’espectacle és reduït i les entrades ja es poden adquirir a través de la pàgina web olotcultura.koobin.com o a la taquilla del Teatre. En aquesta ocasió l'obra es representarà en format LAP, és a dir, amb el públic ocupant part de l'escenari i compartint espai vital amb les intèrprets.

Al mateix moment en què tindrà lloc la representació al Teatre Principal d’Olot, el concurs del Premi Vila Malgrat de Mar anunciarà els guardonats en la cloenda, així que la companyia no sabrà fins al final de la representació si ha aconseguit més premis per a aquesta posada en escena, després dels 5 guardons ja rebuts al concurs de Barcelona, el passat 14 d’abril.
 
Arxivat a