Emprenedors

Els joves empresaris de la Garrotxa debatran sobre com retenir el talent

Junt amb DinàmiG, l'l’Associació de Joves Empresaris de la Garrotxa (JeG) organitza la jornada aquest dijous a les 19:00 h

per Redacció, 15 de maig de 2018 a les 09:56 |
L'Associació de Joves Empresaris de la Garrotxa, amb Joan Plana al capdavant, va néixer l'any 2014. | @olotuit.
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de maig de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
En el marc de la col·laboració entre DinàmiG i l’Associació de Joves Empresaris de la Garrotxa (JeG), aquest dijous, 17 de maig, tindrà lloc una nova sessió de les “Tertulies amb l’AJeG” on d’una manera molt propera es tractarà de debatre sobre com aconseguir retenir el talent jove a la comarca i que necessiten per poder desenvolupar-se.
 

Es parlarà entre tots els participants de quins motius porten els joves a marxar de la comarca per desenvolupar-se a nivell professional, quins són els motius que els fan tornar al cap d’un temps i com ho veuen aquells que no els ha fet falta marxar.
 

Què ofereix la comarca als uns i als altres? Què hauríem de fer per retenir el jove talent entre nosaltres? Què podem oferir com a comarca?
 

Coneixerem l’experiència de Marc Saurina, director WorldSBK Comercial & Marqueting Department Dorna Group, juntament amb altres joves, i ho compartirem amb tots els participants.
 
La tertúlia tindrà lloc a les 19:00 h a la seu de DinàmiG (Tomàs Lorenzana, 15, Olot). L’assistència és gratuïta i es recomana inscripció prèvia al web empresa.dinamig.cat.
 

 

Participació