Trobada veïnal per a millorar l’espai de Les Oques de Sant Privat d’en Bas

Es farà el dissabte, 19 de maig, al Local Social a partir de les 16:30 h i, en acabat, l'Associació de Veïns oferirà una conferència sobre el cabirol a la Garrotxa

Els veïns podran fer propostes per a millorar aquest espai, actualment infrautilitzat.
Els veïns podran fer propostes per a millorar aquest espai, actualment infrautilitzat. | Foto: Google Maps.
Redacció
15 de maig del 2018
Actualitzat el 16 de maig a les 10:06h
Davant la necessitat d’adequar i millorar l’espai de Les Oques de la urbanització Can Mulleras de Sant Privat, l’Ajuntament de la Vall d'en Bas –de que forma part aquest poble– organitza una trobada veïnal. L’objectiu és fer propostes i debatre conjuntament amb els veïns els usos que pot tenir l’espai, a quines edats es pot destinar de forma prioritària i què cal posar-hi.

La trobada es farà dissabte vinent, 19 de maig, al Local Social de Sant Privat, de les 16:30 a les 18:30h.

Aquesta és la primera trobada participativa després que a finals de l’any passat l’Ajuntament aprovés el reglament de participació de la Vall d’en Bas. La trobada s’ha preparat conjuntament amb l’associació de veïns. Des de l’Ajuntament ens informen que s’estan preparant més iniciatives participatives a d’altres pobles del municipi.

El cabirol a la Garrotxa

L'Associació de Veïns de Sant Privat d'en Bas organitza aquest mateix dissabte 19 de maig, a les 18:30 h, també al Local Social, una conferència sobre "El cabirol a la Garrotxa", a càrrec del biòleg i tècnic del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, Emili Bassols.
 

Cartell de la conferència que organitza l'Associació de VeÏns de Sant Privat d'en Bas. Foto: AVSPB.