L'homenatge a la vellesa arriba a la 42a edició a Sant Joan les Fonts

Serà el diumenge 20 de maig

Redacció
15 de maig del 2018
Actualitzat a les 8:16h
El dinar amb la gent gran es farà al Pavelló, com cada any.
El dinar amb la gent gran es farà al Pavelló, com cada any. | @santjoanfontsaj.
La festa d’homenatge a la vellesa és una trobada que se celebra cada any, a Sant Joan les Fonts, des del 1976. Amb ella es vol retre homenatge a tots aquells veïns i veïnes que tenen més de 64 anys d’edat. La festa s’organitza des de l’Ajuntament del municipi, amb la col·laboració dels Casals de la Gent Gran de La Canya i Sant Joan les Fonts.

Enguany la celebració serà el diumenge 20 de maig, iniciant l’acte amb la missa a l’església parroquial, seguidament el dinar de germanor al Pavelló on es farà lliurament a cada un dels assistents de la tassa commemorativa, un obsequi que consisteix en una tassa personalitzada cada any amb una fotografia diferent, per poder fer una col·lecció del patrimoni històric i cultural del municipi de Sant Joan les Fonts.

En acabat del dinar, com ja és tradició, es posarà a disposició de tots els assistents el trenet Tricu Tricu per acompanyar-los fins al monestir, on se celebrarà una audició de sardanes, a càrrec de la Cobla la Principal de l’Escala, envoltada de la mostra floral del Sant Joan les Flors.
 

El cartell d'enguany de l'homenatge a la vellesa. Foto: @santjoanfontsaj.