El 6 i 7 d’octubre Olot celebrarà la setena edició de la Fira Orígens

Els productors i els productes agroalimentaris de qualitat i un intens programa d’activitats són els grans atractius del certamen

Una de les demostracions de cuina durant una edició anterior de la Fira Orígens a Olot.
Una de les demostracions de cuina durant una edició anterior de la Fira Orígens a Olot. | Martí Albesa.
Redacció
14 de maig del 2018
Actualitzat el 15 de maig a les 8:48h
Promoguda per DinàmiG (Agència d'Innovació i Desenvolupament de la Garrotxa), Orígens –la fira agroalimentària dels productes de qualitat de Catalunya–, tindrà lloc el 6 i 7 d’octubre al Recinte Firal d’Olot. Després de 6 edicions amb una gran resposta, aquest 2018 se celebrarà per setè any consecutiu aquest esdeveniment plenament consolidat al territori. Un cop més, la fira Orígens estarà organitzada per l’empresa Pep Palau, von Arend & Associats.
 
Els productors i els productes agroalimentaris provinents d’arreu de Catalunya seran de nou els principals protagonistes d’aquesta fira en la que, durant el tot el cap de setmana, els visitants podran comprar directament al productor però també tastar ja que cada expositor oferirà tastets als visitants a canvi de tiquets.
 
A més de l’espai firal, Orígens també comptarà amb diversos espais d’activitats on destacarà la cuina de proximitat i la sensibilització pel producte ecològic. Reconeguts cuiners oferiran sessions de cuina en directe a l’Aula de Cuina; els tastos i maridatges guiats dels productes presents a la fira tindran lloc a l’Aula de Tast; i els més petits comptaran amb un espai propi, l’Aula dels Nens, on podran aprendre i divertir-se a través de diversos tallers pensats especialment per a ells. Durant els dies previs a la fira, la ciutat també organitzarà un seguit d’activitats paral·leles.
 
Un any més no hi faltaran nous espais i nous productes, a més de diversos premis i concursos durant tot el cap de setmana com el Concurs de coques de forner de Catalunya que es va estrenar l’any passat o els premis al millor producte i la millor estand de la fira.
 
L’edició del 2017 va comptar amb 8.000 visitants i un total de 50.000 tiquets de tast venuts. Pel que fa les activitats, es van portar a terme 10 sessions a l’Aula de Cuina, 9 degustacions guiades a l’Aula de Tast i 8 tallers infantils. En total la fira va comptar amb 90 productors.
 
Més informació: www.firaorigens.cat.
 
Segueix-la a:

Twitter: @firaorigens
Facebook: /firaorigens
Instagram: @firaorigens
 
Arxivat a