Les Preses encara els pressupostos participatius amb dues xerrades

El batlle, Pere Vila, hi va explicar tots els passos a fer perquè els veïns s'hi puguin implicar

El batlle, Pere Vila, durant la presentació del reglament per a abordar els pressupostos participatius de les Preses.
El batlle, Pere Vila, durant la presentació del reglament per a abordar els pressupostos participatius de les Preses. | @lespreses_cat
Redacció
07 de maig del 2018
Actualitzat a les 15:37h
Aquestes darreres setmanes s’han ofert dues xerrades informatives a les Preses i a Bosc de Tosca sobre la nova partida pressupostària que es destinarà a pressupostos de participació ciutadana al municipi.

El batlle, Pere Vila, conjuntament amb el seu equip de govern, hi van explicar la previsió del pressupost 2018. Vila va explicar tots els passos que se seguiran des de l’Ajuntament perquè els veïns de les Preses hi puguin participar i es puguin aprovar aquests pressupostos, tot obrint espais de diàleg entre la població.

Després d’argumentar totes les fases que es duran a terme per la realització del reglament dels pressupostos participatius, el batlle va fer un repàs de tota la feina que s’ha realitzat durant aquests darrers tres anys al poble.

Els veïns i les veïnes que hi van assistir van poder preguntar els seus dubtes i propostes a tot l’equip de govern.

En el pròxim ple de l'Ajuntament, que se celebrarà aquest mes de maig, un dels punts de l’ordre del dia serà l’aprovació del reglament dels pressupostos participatius com a eina amb la qual la ciutadania decidirà a través d’un procés de participació a què aniran destinats una part dels recursos públics. 
 
Arxivat a