Detenen quatre persones que havien robat set bicicletes a la Garrotxa

Gràcies a la col·laboració ciutadana els mossos van poder retornar les bicicletes –valorades en més de 5.600 euros–, al seu legítim propietari a Foixà (Baix Empordà)

Les set bicicletes sostretes, exposades a la comissaria dels mossos a Olot abans de ser retronades al seu propietari.
Les set bicicletes sostretes, exposades a la comissaria dels mossos a Olot abans de ser retronades al seu propietari. | @mossos.
Redacció
04 de maig del 2018
Actualitzat a les 11:36h
Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la comissaria d’Olot (Garrotxa) van detenir, el passat dimecres, 2 de maig, a la població de la Vall de Bianya, dos homes de 31 i 38 anys i dues dones de 25 i 30 anys, tots de nacionalitat romanesa i veïns de Sant Joan de les Abadesses (Ripollès) i Malagón (Ciudad Real), com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força.
 
Els mossos van tenir coneixement, gràcies a la col·laboració ciutadana, que unes persones estarien circulant amb una furgoneta en direcció nord per la N-260 després d’intentar manipular unes bicicletes a Sant Jaume de Llierca.
 
Després que un ciutadà informés que l’esmentat vehicle circulava en direcció la població de Sant Salvador de Bianya, els agents el van interceptar i aturar a la cruïlla entre la N-260 i la C-153, i en van identificar els quatre ocupants, dos homes i dues dones.
 
En l’escorcoll de la furgoneta els agents van trobar, a la zona de càrrega, set bicicletes de muntanya, de les quals no en van poder acreditar la lícita procedència.
 
Els mossos van fer gestions per comprovar l’origen de les bicicletes i van descobrir que acabaven de ser sostretes del magatzem d’una masia de la població de Foixà (Baix Empordà). Per accedir-hi els lladres havien esbotzat una porta de fusta, havien entrat a l’estança i havien carregat les set bicicletes a la furgoneta.
 
Les set bicicletes, valorades en més de 5.600 euros, van ser retornades el mateix dia al seu legítim propietari.
 
Els detinguts, alguns d’ells amb antecedents, van passar l'endemà, dijous 3 de maig, a disposició del Jutjat en funcions de guàrdia d’Olot, el qual va decretar la llibertat amb càrrecs.
 
Arxivat a