El grup de playback Surti com Surti actua el 6 de maig a Sant Joan les Fonts

El conjunt, nat el 2014, el conformen 20 persones del Casal d'Avis del municipi i d'arreu de la Garrotxa

Redacció
01 de maig del 2018
Actualitzat el 03 de maig a la 13:13h
Surti com Surti representarà coreografies i cançons des de la dècada dels anys seixanta del segle passat fins a l’actualitat.
Surti com Surti representarà coreografies i cançons des de la dècada dels anys seixanta del segle passat fins a l’actualitat. | @santjoanfontsaj.
Diumenge vinent, 6 de maig, el grup de playback Surti com Surti, una formació de vint persones procedents del Casal d’Avis de Sant Joan les Fonts, amb integrants del municipi i de tota la comarca, presentaran el seu quart espectacle al Pavelló del Club Poliesportiu Santjoanenc a les sis de la tarda, amb entrada gratuïta.

El grup de playback es va formar l’any 2014 amb l’objectiu de crear un equip d’espectacles de playback on passar-s’ho d’allò més bé i amenitzar actes. L’acte comptarà amb l’escenificació de 20 actuacions ben diverses on es representaran i coreografiaran cançons des de la dècada dels anys seixanta del segle passat fins a l’actualitat.

El nombrós públic que els acompanya a les seves actuacions és sempre molt participatiu i acaba cantant i aplaudint amb efusivitat cada posada en escena. L’amistat i el bon ambient que predomina al grup de playback fa que tot s’ho facin ells mateixos, des de la tria de cançons, la coreografia i la confecció del vestuari. Tot l’equip que forma el grup de playback està molt content amb la bona acceptació que han tingut els anteriors espectacles, i per aquest nou que presentaran ja tenen confirmades més actuacions per tota la comarca durant el 2018.
 

Cartell de l'acte de Surti com Surti. Foto: @santjoanfontsaj.