VÍDEO TV3 parla de la regulació a les gorgues de les Planes d'Hostoles

Actualment, per accedir-hi cal pagar 5 euros a l'aparcament per evitar les actuacions incíviques, que l'any passat van generar fins a 600 multes

El regidor de Comunicació de l'Ajuntament de les Planes d'Hostoles durant la seva intervenció.
El regidor de Comunicació de l'Ajuntament de les Planes d'Hostoles durant la seva intervenció. | @Tv3.cat
Redacció
30 d'abril del 2018
Actualitzat el 06 de maig a les 10:22h

Les gorgues naturals del terme municipal de les Les Planes d'Hostoles (Garrotxa) han estat avui portada al TeleNotícies Comarques i al TN Migdia de TV3, amb un vídeo amb declaracions del regidor de Comunicació, Marc Puig, i dels turistes que visiten la zona i que ara han de pagar 5 euros per accedir a les famoses gorgues del municipi i així evitar la massificació, la brutícia i la invasió de les propietats veïnals. Tanmateix, si la bossa d'escombraries que es proporciona als usuaris es retorna amb deixalles que hagin recollit en el passeig, se'ls retorna 1 euro.

L'Ajuntament ha contractat dos guardes que vigiliran les cinc gorgues més visitades, tot recordant que ja l'any passat es van posar fins a 600 multes per l'acció incívica d'alguns visitants. Ara, a més del filtratge que comporta l'aparcament de pagament, també es vigila que es dugui els gossos lligats, que no s'hi pugui fer pícnics i que no s'envaeixi les propietats dels veïns.