Torna la campanya «No et quedis el canvi» amb la Fira de la Primavera

Aquest divendres ja es podran començar a veure els muntatges florals de l’Emprimavera’t a dotze espais del centre d’Olot

Cinto Espejo de Càritas Garrotxa; Angel Girona de l'ACO i Tavi Algueró de l'Escola Municipal d'Expressió han presentat el cartell de la campanya.
Cinto Espejo de Càritas Garrotxa; Angel Girona de l'ACO i Tavi Algueró de l'Escola Municipal d'Expressió han presentat el cartell de la campanya. | @olotuit.
Redacció
27 d'abril del 2018
Actualitzat a les 12:39h
Per sisè any consecutiu, l’Associació de Comerciants d’Olot i Càritas Garrotxa promouen conjuntament la campanya “No et quedis el canvi”. La iniciativa compta amb el suport i col·laboració de l’Escola Municipal d’Expressió d’Olot que es fa càrrec de l’elaboració del cartell i participa activament de l’activitat de Primer de Maig.
 
Continuant amb la dinàmica dels últims any, l’Associació de Comerciants compra 150 guardioles de terrissa i l’Escola Municipal d’Expressió s’encarrega del disseny del cartell. Els alumnes de dues escoles de primària de la ciutat i comarca (Escola Petit Plançó i Escola Bisaroques), han fet la pintada de prop d’un centenar de guardioles. El dia 1 de maig, a partir de les 11h i a la plaça Major, es farà l’acte públic de la pintada de la resta de guardioles que no s’hagin pintat des de les escoles.
 
Una vegada pintades, les guardioles es repartiran a diferents botigues del centre d’Olot. Hi seran fins al 30 de maig perquè tothom qui vulgui pugui dipositar-hi l’aportació que consideri oportuna. La primera setmana de juny es farà la trencada de les guardioles a les escoles on s’hagin pintat. Els diners recollits es destinaran íntegrament als programes comunitaris (d’integració social -Ubuntu i Grups d’Apoderament- i de formació -Tallers d’Acollida Lingüística i Cultural- de Càritas Garrotxa
 
L’Emprimavera’t

La campanya “No et quedis el canvi” forma part de les activitats que l’Associació de Comerciants d’Olot organitza coincidint amb la Fira de la Primavera. L’ACO, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Olot, ultima aquests dies els preparatius de l’Emprimavera’t. Serà el quart any d’una iniciativa que neix amb l’objectiu que les botigues regalessin flors als seus clients. Amb cada edició, s’han anat introduint novetats a la campanya que ha consolidat l'escalinata principal de Sant Esteve, com un dels atractius de la jornada. Es podrà veure aquest dissabte 28 d’abril al matí i a partir de les 17h de la tarda s’entregaran les flors als clients de les botigues d’Olot. Per aconseguir-les, cal dirigir-se a qualsevol del establiments associats a l’ACO que seran els que facilitaran el val que caldrà entregar per recollir la flor a l’escalinata de Sant Esteve. Aquest any també es consolida la novetat de l’any passat: l’opció que cada comerç faci un muntatge floral davant la seva botiga. El resultat va ser espectacular i engany es torna a organitzar. Aquest dissabte a Sant Esteve també es podran recollir els conjunts florals inspirats en “Les Bugaderes” del concurs d’imatges de Viles Florides a Instagram.



El proper dimarts 1 de maig gran part dels comerços del centre d’Olot podran obrir les seves portes coincidint amb la Fira de Primavera que portarà activitat a tota la ciutat. A causa de les obres del Firal, les activitats que habitualment s’ubicaven en aquest espai canvien d’ubicació. El mercat de l’automòbil i la secció comercial s’instal·laran al Firalet. L’annex artesà s’ubicarà a la plaça Major i el mercat d’artesania a la Plaça Pia Almoina i carrers adjacents arribant fins la plaça del Carme on s’hi podrà trobar Alçaqui, una col·lecció familiar (pensada per a nenes i nens de 3 a 8 anys), que simula un complet parc d’aventura i diversió formada per diferents espais i alçades. Rocòdrom, tobogans, túnels, teranyina, pilotes gegants, piscina de boles, pont penjant, joc simbòlic, construccions, noves tecnologies.
 
Aquest any la 16a exposició de la Història del Motor a la Garrotxa es durà a terme al pati de l’antic hospital amb un monogràfic dels Citroën 2 cavalls i derivats, organitzat pel Club Motor Antic Garrotxa. El mercat extraordinari de roba s’instal·larà com sempre a la plaça Balmes i carrers adjacents, el mercat del disc a la plaça Clarà, el mercat de col·leccionisme i andròmines a la plaça Hospital (davant el mercat d’Olot) i la Mostra de bonsai i suiseki a l’Hospici.
 
Consulta la programació de la Fira de Primavera a: https://issuu.com/turismeolot/docs/firaprimavera18 
 

 
Arxivat a