La UE Olot i Raúl Garrido es disculpen per l'incident amb unes mares

El primer entrenador els ha aclarit que era a l'altra banda del camp de futbol i no va veure res, però que el correcte hauria estat preocupar-se'n | El Consell d'Administració del club envia un missatge a les mares en què lamenten els fets i anuncien estudiar d’actuar en les instal·lacions per a evitar-los en un futur

Instantània de l'entrenament de la UE Olot d'aquest dimecres al camp municipal, on es va produir el lamentable incident.
Instantània de l'entrenament de la UE Olot d'aquest dimecres al camp municipal, on es va produir el lamentable incident. | @UEO1921
26 d'abril del 2018
Actualitzat a les 12:56h
Tema tancat en part, si més no per a les mares que van patir aquest dimecres, 25 d'abril, a la terrassa del bar ATN, l'impacte de dos xuts d'uns jugadors de la UE Olot mentre s'entrenaven al camp de futbol municipal. Efectivament, Raúl Garrido, primer entrenador del club garrotxí ha trucat Cristina Guillaumes i Irina Fernàndez per disculpar-se i aclarir que l'entrenador de qui parlaven elles era un tècnic de manteniment  de l'equip, que no ha identificat.

Aquestes mares han agraït la trucada i, igualment, s'han disculpat per haver confós aquest tècnic per l'entrenador, ja que "com que no es mostrava gaire col·laborador no vam poder-hi acabar de parlar i vam donar per fet que era ell".

D'altra banda, el club els ha fet arribar un missatge de correu electrònic de disculpes.

Missatge de correu de la UE Olot

En aquest missatge de correu el club lamenta "enormement" l’incident en què es van veure immerses les mares, tot i que argumenten que en cap moment cap dels implicats no van fer mofa de l’incident. "Molts dels jugadors i tècnics –es diu en la missiva– tenen fills d’aquesta edat i saben el perill que suposen aquest tipus de cops". El club lamenta si es va mal interpretar alguna de les seves actituds. 


"El preparador físic de l’equip –continua el missatge–, ens comenta que es va interessar pel seu estat i pel dels seus fills, disculpant-se en nom dels jugadors i la resta del cos tècnic. Si, en qualsevol cas, aquestes disculpes no varen ser suficients, serveixi aquest escrit per manifestar-ho de nou."

Tanmateix, segons Cristina Guillaumes, en aquest missatge es "menteix descaradament" quan s'hi afirma que el tècnic i els jugadors es van preocupar i disculpar. Segons aquesta mare, les úniques persones que es van preocupar van ser els usuaris del bar i les cambreres.

Les paraules del tècnic de manteniment van ser, segons Guillaumes: "Nosaltres aquí venim a entrenar i punt". Quan la seva companya, Irina Fernàndez, va dir-li que li havien fet mal i que aquella pilota hauria pogut tocat al seu fillet, que sostenia en braços, l'haurien pogut desnucar, va contestar: "Aquí de fills en tenim tots".

D'altra banda, el Consell d'Administració del club anuncia que des del Departament d’Operacions del club s’estudiarà, junt amb l’Ajuntament d’Olot –propietari de l’estadi–, la possibilitat d’actuar sobre les instal·lacions per a evitar aquest tipus d’incidents en un futur.


Disculpes acceptades

L'entrenador, Raúl Garrido, els ha aclarit que ell era a l'altre costat de camp i que no va veure res, però que l' actuació correcta i coherent hauria estat preocupar-se de si algú havia pres mal.

Aquestes mares agraeixen molt l'empatia que ha mostrat cap al tema l'entrenador i ho volen fer públic per a no desafavorir la seva figura, ans al contrari.


 
Arxivat a