Can Trona aposta per la mobilitat sostenible aquest diumenge 29 d'abril

Arriba la segona jornada del cicle Transició Energètica, que abordarà la crema de combustibles fòssils com a font d’energia, la principal causa del canvi climàtic

Aquest cicle sobre la transició energètica es va iniciar el passat 11 de març a Can Trona, a la Vall d'en Bas.
Aquest cicle sobre la transició energètica es va iniciar el passat 11 de març a Can Trona, a la Vall d'en Bas. | @ajuntamentbas
Redacció
26 d'abril del 2018
Actualitzat el 27 d'abril a les 9:38h
Aquest diumenge 29 d’abril arriba la segona jornada del cicle Transició Energètica, que es fa a Can Trona (Joanetes), sota el nom Apostem per la Mobilitat sostenible.

La crema de combustibles fòssils com a font d’energia és la principal causa del canvi climàtic, a més de provocar altres desequilibris naturals i socials. Pel fet que la mobilitat que tenim està lligada en major part a la crema de combustibles fòssils, en aquesta jornada es tractarà, doncs, la transició energètica en la mobilitat: l’adaptació del territori, els hàbits i els vehicles, col·lectius i particulars, que ho han de fer possible.

Entre les 10 i la 12:30h, coneixerem quines són les reflexions i propostes de Manel Ferri (expert en mobilitat sostenible), Arnau Vilardell (expert en mobilitat compartida) i Francesc Baquer i Laura Plana (experts en arquitectura urbana).

A partir de les 12:30h els assistents podran conèixer més a fons la iniciativa de Som Mobilitat, i podran experimentar la sensació d’anar amb una bicicletes i un cotxes elèctric. L'organització suggereix que els assistents s’organitzin per acostar-se a Can Trona amb mobilitat sostenible i compartida, amb un punt de trobada a les 9 del matí a l’entrada al bici carril del pont de Sant Roc (Olot) per als que vinguin amb aquest mitjà de trasport, i un altre punt de trobada a les 09:15 h al pàrquing del restaurant B-Creck a la Solfa (Olot) per a les persones que comparteixin plaça de cotxe.

Vegeu el programa de la jornada en aquest vincle.
 

Cartell de la jornada. Foto: @ajuntamentbas

Arxivat a