El Memorial Santi Silvas de tennis té lloc aquesta setmana al CN Olot

Del 14 al 17 de juny, de dijous a diumenge, incorporarà, a més a més, un torneig juvenil

José Luis Montoya, Tommy Robredo i Albert Agustí durant la presentació de l’OPen Santi Silvas al Fan Corner del Trofeu Comté de Godó a Barcelona.
José Luis Montoya, Tommy Robredo i Albert Agustí durant la presentació de l’OPen Santi Silvas al Fan Corner del Trofeu Comté de Godó a Barcelona. | La Caraba.
Redacció
11 de juny del 2018
L'edició 2018 del Memorial Santi Silvas, la competició de tennis en cadira de rodes, es disputarà aquesta setmana, del 14 al 17 de juny, en les instal·lacions del Club Natació Olot.
La gran novetat d'aquesta novena edició, serà la incorporació al Memorial Santi Silvas d'un torneig de categoria juvenil, amb 16 dels millors tennistes espanyols, vuit nois i vuit noies, seleccionats per la federació espanyola.

 “Cada any volem oferir coses noves, però sempre amb un mateix vincle d'unió. El que busquem, és que aquestes joves promeses del nostre esport gaudeixin d'una experiència de vida, i que convisquin amb la família de tennistes en cadira, perquè vegin el seu esforç i la seva manera d'afrontar la vida gaudint d'aquest esport”, va explicat Tommy Robredo, acompanyat d'Albert Agustí, president del Real Club de Tennis Barcelona, i del jugador José Luis Montoya, Tommy Robredo durant la presentació el passat 21 d'abril, al Fan Corner del Trofeu Comte de Godó.

 “També hem ampliat el nostre treball de sensibilització a les escoles amb ambaixadors tan fantàstics com José Luis Montoya, el Peke, amb el qual ja hem iniciat el nostre radi d'acció a Girona i amb nous projectes en camí”, va afegir Tommy.

Enguany, doncs, cal destacar la incorporació en el Memorial d’un torneig amb els 16 millors jugadors espanyols sub-14 (8 nois i 8 noies). L’objectiu és que durant uns dies convisquin amb els jugadors en cadira i vegin en directe, el seu esperit de superació, passió pel tennis i companyonia. A més, durant dos dies per les instal·lacions del CNOlot hi passaran prop de 400 alumnes de diferents centres educatius de la comarca que participiran en diferents estacions d’esport adaptat com: blind tennis, bàsquet, un circuit d’obstacles...

Tal com ja es va fer l’any passat, el sorteig del quadre de competició serà el proper dimecres, 13 de juny, a les instal·lacions del CNOlot.
 

Foto de família amb pacients de l'Institut Guttmann, que gràcies a la Fundació Tommy Robredo utilitzen el tennis com a teràpia rehabilitadora. Foto: La Caraba.


La presentació va comptar amb uns convidats sorpresa d'excepció: els pacients de l'Institut Guttmann que gràcies a la Fundació Tommy Robredo utilitzen el tennis com a teràpia rehabilitadora. “Estic molt content de veure'ls aquí, en un torneig de tennis, i molt orgullós d'observar la seva tenacitat, la seva il·lusió i el seu esforç per superar-se”.

Campió del Trofeu Conde de Godó l'any 2004, Tommy Robredo va voler agrair públicament a Albert Agustí, president del Real Club de Tennis Barcelona, el seu suport a la Fundació, així com a Albert Costa, director del torneig, la invitació per disputar la present edició del Barcelona Open Banc de Sabadell.
 
Arxivat a