Un entrenador i uns jugadors de la UE Olot no es disculpen per un incident que han causat

Una usuària de la terrassa del bar ATN i la seva amiga, ambdues amb criatures petites, han rebut dues vegades l'impacte de xuts dels jugadors

Terrasa del bar ATN, on s'ha produït l'incident.
Terrasa del bar ATN, on s'ha produït l'incident. | Grup La Deu.
25 d'abril del 2018
Actualitzat el 26 d'abril a les 12:43h
L'olotina Cristina Guillaumes Bosch era aquest matí de dimecres amb les seves dues filles menudes (de 2 anys l'una i 11 mesos l'altra) a la terrassa del bar ATN, del Grup La Deu, al camp municipal de futbol de la Unió Esportiva Olot, junt amb una amiga i la seva filleta de set mesos. Hi solen anar alguns dies laborables perquè és un lloc tranquil, assolellat, sense trànsit, ideal per a les criatures.

Tanmateix, avui hi havia entrenament d'uns jugadors de la UE Olot al camp de futbol, situat just davant d'aquesta gran terrassa. Just poc després d'iniciar-se l'entrenament, s'han vist sorpreses per una pilota que s'ha dirigit contra la seva taula i que ha passat entremig de les  filles de Cristina Guillaumes. "No estem parlant d'un xut qualsevol, sinó d'un xut a porteria fet per un jugador professional", afirma en una carta que ha adreçat a la UE Olot.

Quan han vist el perill que suposava estar en aquella terrassa durant un entrenament dels jugadors de l'Olot, la seva amiga i ella s'han aixecat ràpidament disposades a marxar, però abans que això passes, han rebut un segon xut, aquest cop directament contra la companya, la qual sostenia el seu fill de set mesos en braços.

La sorpresa, però no s'ha acabat aquí, perquè segons explica les dues, juntament amb altres usuaris que gaudien de la terrassa, han anat a queixar-se verbalment als jugadors, ja que cap d'ells no s'havia preocupat per la integritat física ni de la seva companya ni de cap dels menuts, d'edat tan precoç,  "Per la nostra sorpresa –diu Guillaumes–, l'única cosa que hem obtingut han set algunes burles barroeres de mal gust". També, s'han queixat directament a l'entrenador, del qual tampoc n'han tret cap bona resposta ni cap disculpa, ja que ell només defensava que ells "entrenen aquí i punt".

Guillaumes es pregunta si "és tan important un entrenament que cap dels jugadors ni el propi entrenador han aturat el joc per preguntar si algú havia pres mal, després que una terrassa amb nens rebés dos xuts de gran magnitud, un dels quals a anat directament contra una mare amb el seu nadó en braços?".

Per bé que el bar ATN pertany al Grup La Deu, no queda clara qui té la responsabilitat de tenir la terrassa oberta al públic, just darrere d'una porteria de futbol en ple entrenament: dels jugadors, del bar, ode la UE Olot? "Tampoc no sé si em tractaran d'ingènua manifesta Cristina Guillaumes– quan afirmi que crec que el bar no disposa de les mesures de seguretat adients, ja que una terrassa just darrere una porteria sense cap reixa ni sense previ avís als usuaris que allà s'exposen a rebre mal no em sembla adient".

L'única persona que sí que s'ha disculpat, segons ha fet saber Guillaumes a NacióGarrotxa, ha estat el propietari del bar.

L'usuària de la terrassa creu que en el pròxim dinar familiar, quan senti totes les alabances cap als jugadors de l'Olot, "potser no que no podré opinar sobre si juguen o no juguen bé, però ara si que podré opinar sobre els valors d'unió i companyarisme  que he sentit pronunciar en algunes d'aquestes converses, perquè per a mi no formen part d'aquests jugadors, ja que avui m'han demostrat la poca humanitat i respecte que tenen, ja que independentment de qui tingués o no la raó, en cap moment ningú s'ha preocupat del benestar que podien o no presentar els nostres fills ni cap de la resta d'usuaris".
 
Arxivat a