La Garrotxa es promociona a la fira de turisme B-Travel a Barcelona

Les rutes de senderisme i el cicloturisme, així com propostes d’activitats per fer amb família han estat les principals demandes dels assistents

Turisme Garrotxa ha compartit mostrador amb les comarques del Pirineu de Girona a la B-Travel.
Turisme Garrotxa ha compartit mostrador amb les comarques del Pirineu de Girona a la B-Travel. | @TurismeGarrotxa
Redacció
24 d'abril del 2018
Actualitzat el 25 d'abril a les 9:14h
Aquest cap de setmana, la Garrotxa ha estat present a la fira de turisme B-Travel, al Recinte Firal de Montjuïc de Barcelona.

B-Travel és una de les fires turístiques més importants a nivell internacional, ha reunit en aquesta ocasió un 10% més de visitants ha  arribat als 30.000 visitants.

Durant els tres dies en què la fira ha estat oberta al públic, l’afluència de visitants a l’espai de Turisme Garrotxa va ser constant. Les rutes de senderisme i el cicloturisme, així com propostes d’activitats per fer amb família han estat les principals demandes dels assistents.

Les publicacions més repartides per Turisme Garrotxa a la B-Travel han estat la guia Tot Garrotxa i el mapa turístic de la comarca. En aquesta edició, Turisme Garrotxa ha compartit mostrador amb les comarques del Pirineu de Girona, fet que ha generat molt bones sinergies entre destinacions.

Cal destacar que gairebé el 70% dels visitants troben a la B-Travel la seva principal inspiració per a decidir les seves vacances.