FOTOS La Garrotxa s'omple de rètols de Municipis per la República

Diverses poblacions inicien durant tot el cap de setmana acampades, taules de debat i reivindicacions polítiques organitzades pel CDR comarcal, l'ADL Garrotxa, en l'anomenada Primavera Republicana

Vinils com el de la fotografia han aparegut a la majoria de municipis de la comarca.
Vinils com el de la fotografia han aparegut a la majoria de municipis de la comarca. | NG.
22 d'abril del 2018
Actualitzat el 23 d'abril a les 9:43h
Olot, Besalú, Mieres, Santa Pau, Sant Feliu de Pallerols, Les Preses, Tortellà…, multitud de pobles de la Garrotxa s'han alçat en l'anomenada Primavera Republicana durant tot aquest cap de setmana previ a Sant Jordi per reivindicar la llibertat dels presos polítics, el retorn dels exiliats i fer República des de baix.

Ja aquest divendres el CDR de la comarca, l'ADL Garrotxa, va cobrir de vinils amb el rètol de "Municipi de la República" diversos municipis, com es pot veure en tot el seguit de fotografies que podeu veure aquí sota.
 

Mieres. Foto: @ADLGarrotxa

 

Santa Pau. Foto: @ADLGarrotxa

 

Les Preses. Foto: @ADLGarrotxa

 

Besalú. Foto: @ADLGarrotxa.

 

Olot. Foto: @ADLGarrotxa.


 

Tortellà. Foto: @ADLGarrotxa


L'ADL Garrotxa també ho fa saber a través del seu compte a Twitter:Durant dissabte i diumenge s'ha plantat tendes en algunes poblacions, s'han muntat taules de debat i s'ha debatut sobre les estratègies a tirar endavant des dels municipis. E Plenari s'està fent aquest diumenge a les Preses.
 

El plenari de les taules de debat de tots els municipis s'ha fet a les Preses. Foto: @ADLGarrotxa