El 1r de Maig torna la Cursa de la Moixina

S’inaugurarà l’itinerari del recorregut de forma permanent perquè se'n pugui gaudir tot l’any

Redacció
20 d'abril del 2018
Actualitzat el 23 d'abril a la 13:03h
La Moixina és la zona d’Olot (Garrotxa) en la qual antigament hi havia l'estany que omplia la plana olotina. D’aquells temps encara en conserva la humitat i la puresa de la vegetació que fan de porta per la part nord-oest a la Fageda d’en Jordà. Aquesta zona és actualment molt utilitzada per molts olotins i olotines per sortir a passejar i fer activitat física.

La 6a Cursa de la Moixina pretén ser una festa esportiva per a totes aquelles persones de diferents edats i nivells amants del passatge olotí. El dimarts 1r de Maig –en el context de la Fira de la Primavera olotina–, doncs serà un magnífic dia per a gaudir dels paratges de la Moixina i no tenir excusa per sortir a fer esport sol, amb parella, amb el grup d’amics, corrent o caminant.
 

Una imatge retrospectiva de la Cursa de la Moixina en l'edició de kl'any passat. Foto: @cursadelamoixina.


Les inscripcions estan obertes fins al 28 d’abril. Com cada edició s’hi pot participar individualment o per parelles. Els beneficis aniran destinats a programes d’activitat física i salut per a col·lectius vulnerables.
 
Aquest any s’inaugurarà l’itinerari de la cursa de forma permanent, perquè es pugui gaudir del recorregut durant tot l’any i perquè tothom qui ho vulgui el pugui fer servir per entrenar o passejar.

Tota la informació la podeu trobar al web de la cursa o a les xarxes socials @cursadelamoixina.

 
Arxivat a