Innovació pedagògica

La Faber ofereix tallers de franc a professionals de l'educació i a pares i mares

Del 24 al 27 d'abril a la sala de conferències de l'Hotel Riu Fluvià

| 20/04/2018 a les 10:39h
Arxivat a: Cultura, Innovació pedagògica, tallers, pedagogia, psicologia, Residència Faber
Alguns dels participants en la residència sobre innovació pedagògica a la Faber.
Alguns dels participants en la residència sobre innovació pedagògica a la Faber. | @FaberResidency.
Han passat ja dues setmanes des que van arribar les primeres residents a Faber en relació amb la Innovació Pedagògica. El primer de tots va ser en Taylor Webb (del Canadà) i tot seguit van arribar la Sheelagh Mayes-Daniels i l’Angela Fitzgerald, ambdues australianes. El dia següent la Mary K. Bryson i la Janice Stewart van arribar en cotxe des de Barcelona. Totes dues són canadenques i juntament amb en Taylor formen part d’una nombrosa delegació d’aquest país que continuarà amb la Suzanne de Castell, la Michelle Stack i la Jennifer Jenson.

Ara, del 24 al 27 d'abril a la sala de conferències de l'Hotel Riu Fluvià –amb places limitades– s'ofereixen un seguit de tallers de franc per a professionals de l'àmbit de l'educació, la psicologia, la pedagogia i, també, a pares i a mares.
 

ROXANNA PASTOR FASQUELLE

Taller vivencial

Dimarts 24 d'abril
De 17.30 h a 20.30 h - Hotel Riu Fluvià

Roxanna Pastor ofereix un taller vivencial, un espai de bon tracte per escoltar un conte savi que ens convidarà al públic a expressar les seves pròpies emocions i apropar-se de forma resilient a les situacions de crisi. Aquest taller forma part del projecte d’investigació “Escucharte: Cuentos de Sabiduría para la transformación, la educación y el buen trato”.
Nombre de places: 15
INSCRIURE'M
 

CHARO ALTABLE
 

La prevenció de la violència entre iguals i la violència de gènere mitjançant l’educació emocional

Dimecres 25 d'abril
De 18.30 h a 20.30 h - Hotel Riu Fluvià

Charo Altable parlarà de l’educació emocional (l’escolta activa, l’empatia i el treball amb l’emoció de la ràbia) mitjançant el mite de "Teseu en el laberint i el fil d’Ariadna".
Aquest mite serveix de fil conductor per treballar la nostra ràbia i transformar-la en benefici nostre i de les altres persones. Quan ens apropiem d’aquesta emoció coneixem les nostres necessitats i desitjos, sabem posar límits i demanar de bones maneres allò que volem i allò que no volem, facilitant la comunicació justa i de bon tracte amb les persones. Això beneficia tota la comunitat i pot ajudar al grup a posar en comú les seves emocions per construir projectes comunitaris.
Quant a la prevenció de la violència de gènere, Charo Altable parlarà de la seva experiència amb noies i nois adolescents, les seves històries d’amor i la violència en les relacions per nomenar els passos necessaris per educar en el bon tracte i les bones relacions entre noies i nois.
Nombre de places: 45
INSCRIURE'M
 

HEIKE FREIRE
 

Teixint una conversa sobre... natura i aprenentatge. La connexió amb la natura, la seva influència en el desenvolupament i l’aprenentatge

Dijous 26 d'abril
18.30 h - Hotel Riu Fluvià

Heike Freire no farà la conferència habitual, amb preguntes i comentaris al final, sinó que en aquest acte el públic participarà des del principi en la tasca de teixir o entreteixir una conversa. Cada persona s’implicarà “sencera”, amb tot el seu ésser, en un treball d’escolta profunda, de si mateixa i dels altres, que posarà en joc els pensaments però també les sensacions, emocions, imatges, records i experiències viscudes.
Nombre de places: 45
INSCRIURE'M
 

PILAR CATAÑO


L’art pot canviar la nostra manera d'actuar? De quina manera? Com modelen la nostra existència les arts visuals?

Divendres 27 d'abril
19.00 h - Hotel Riu Fluvià

Pilar Cataño treballa en el canvi de paradigma d’instrucció a paradigma d’aprenentatge. En aquest context, l'art té un paper principal per la capacitat d'educar el potencial creador dels estudiants. El gir educatiu de l'art és objecte de reflexió i estudi pedagògic. L'objecte de l'aprenentatge centrat en l'aprenent i no en el currículum. L'art és un "influenciador" en l'educació. Per tant la creativitat, la innovació i la imaginació en lloc de la memorització, impartició de coneixement, currículum. Pilar Cataño ofereix un fòrum obert en el qual debatre tot això.
Nombre de places: 45

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Una estació d'ITV.
Una estació d'ITV. | Europa Press.
01/01/1970
Entra en vigor la modificació del reglament de la inspecció tècnica de vehicles
El fantasma de Sir Simon de Canterville serà interpretat per Joan Pera.
El fantasma de Sir Simon de Canterville serà interpretat per Joan Pera. | David Ruano.
01/01/1970
Joan Pera es posarà a la pell d’«El fantasma de Canterville» el dilluns 10 de setembre i la companyia Rhum & Cia presentarà «R(h)umans», el seu nou espectacle de pallassos, el diumenge 9 de setembre
El túnel de Sant Esteve d'en Bas, a la C-63, romandrà tancat al trànsit aquest dijous.
El túnel de Sant Esteve d'en Bas, a la C-63, romandrà tancat al trànsit aquest dijous. | Arxiu ND.
01/01/1970
Serà en ambdós sentits de la marxa des de les 08:00 h del matí a les 17:00 h de la tarda