Diumenge arriba a Sant Joan les Fonts «El petit Dalí» amb Viu el Teatre

El Centre Sociocultural acollirà aquesta companyia a les 17:00 h dins el cicle Garrotxa txa txan!

Redacció
18 d'abril del 2018
Actualitzat el 19 d'abril a les 19:50h
Una imatge d'«El petit Dalí», que oferirà aquest diumenge la companyia Viu el Teatre.
Una imatge d'«El petit Dalí», que oferirà aquest diumenge la companyia Viu el Teatre. | @santjoanfontsaj.
Aquest diumenge, 22 d'abril, a les 17h al Centre Sociocultural de Sant Joan les Fonts es representarà l’espectacle El petit Dalí. Emmarcat dins el circuit d'arts escèniques per a tots els públics de la comarca, Garrotxa txa txan!, arriba a Sant Joan les Fonts  aquest espectacle de la companyia Viu el Teatre, una obra teatral i musical que tracta sobre en Salvi, un nen alegre, somiador i una mica trapella...

Es tracta d'un espectacle ple d'imaginació, humor i música que ens obrirà les portes a un món únic: el món de Dalí. Les entrades es poden adquirir a l'Ajuntament i a l'Oficina de Turisme de Sant Joan les Fonts, o el mateix dia de l'espectacle una hora abans a la taquilla, per un preu de 3€. 

Escena Garrotxa txa txan! és un circuit d’arts escèniques i musicals de qualitat arreu de la comarca i de manera estable durant tot l’any. Un projecte iniciat aquest 2018 amb un cicle dedicat a propostes per a tots els públics. Espectacles de música, circ, dansa, teatre o titelles, aptes per a petits i grans. 
 

Cartell de convocatòria de l'espectacle Foto: @santjoanfontsaj.