Art

Les Preses convoca el concurs de cartells per a la Gala i la Festa del Roser

El cartell premiat servirà per anunciar la Gala de les Preses d'aquest any 2018. | @lespreses_cat
per Redacció, 18 d'abril de 2018 a les 08:46 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 d'abril de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Ja han sortit les bases per a participar al concurs de cartells que convoca l'Ajuntament de les Preses (Garrotxa). En aquesta edició hi haurà dues categories i un premi per a cada categoria. El primer premi és de 200 € en material cultural a triar i serà portada del programa de la Gala 2018 i el segon premi és de 100 € en material cultural a triar i el dibuix premiat  serà portada del programa de la Festa del Roser.

Hi podran participar tots els presencs i presenques sense límit d’edat i, també, aquells altres ciutadans que sense ser-ho, hi hagin nascut, hi treballin o pertanyin a alguna de les associacions culturals, socials o cíviques del municipi.


El format ha de ser vertical, mida A4 amb el text imprescindible: Gala de les Preses 2018. De l’11 al 14 d’octubre. Totes les creacions s’han de presentar a l’Ajuntament de les Preses en hores d’oficina. El termini màxim de presentació és del divendres 11 de maig de 2018 a les dues del migdia. El veredicte es comunicarà durant la propera Festa del Roser.
 

 

Participació