Premien «El Bosc» amb cinc guardons al Concurs de Teatre del Foment Martinenc

Per als qui encara no hagin vist aquesta obra, en tenen oportunitat dissabte 26 de maig a les 20:00 h al Teatre Principal d'Olot

El director i les actrius d'«El Bosc» amb els cinc guardons aconseguits al Foment Martinenc.
El director i les actrius d'«El Bosc» amb els cinc guardons aconseguits al Foment Martinenc. | Una Càpsula Teatre.
Redacció
17 d'abril del 2018
Actualitzat a les 9:59h
El Concurs de Teatre del Foment Martinenc (Barcelona) ha valorat molt positivament la representació teatral El Bosc, de la companyia olotina Una Càpsula de Teatre, que va tenir lloc el passat 11 de febrer i que s’endú 5 guardons en la participació al seu primer concurs, entre els quals dos dins la categoria de millors actrius principals, millor direcció, millor escenografia i el Premi Francina Vilanova, que destaca la singularitat, per a la intervenció de Laura Plasència amb  música en directe.
 
El director i les actrius van assistir al sopar de lliurament dels premis. Des de la companyia no podien estar més eufòrics quan van veure la rebuda que havien tingut en aquest concurs de la capital catalana. Com que és una obra de petit format, optàaven a 5 categories (actrius principals, direcció, escenografia, votació popular i premi especial a la singularitat) de les quals van obtenir 5 premis. Una nit inoblidable per a Una Càpsula de Teatre.

Aquests són els premis que s'han endut, competint amb 7 companyies teatrals d'arreu de Catalunya, i d'on han resultat el segon equip teatral que més guardons ha rebut:
  • 2n premi Direcció (Xevi Rossell)
  • 1r premi Actriu principal (Laia Planella)
  • 3r premi Actriu principal (Anna Aumatell)
  • 1r premi millor Escenografia
  • Premi Especial a la singularitat (Laura Plasència)
El Bosc, és una obra dramàtica arriscada, amb molts girs argumentals i una tensió palpable que dura els 80 minuts de la funció. Per a tots aquells que tinguin curiositat per viure aquesta emotiva història tenen una nova oportunitat: el proper dissabte 26 de maig a les 20h al Teatre Principal d'Olot. Les entrades ja són a la venda, per 10€ a les taquilla del Teatre o per internet a Olot Cultura.
Arxivat a