Olot celebra enguany Sant Jordi des de l’església de Sant Esteve fins a la plaça del Carme

S'hi instal·laran les parades de llibres i roses per causa de les obres del Firal

Enguany, els llibres i les roses, protagonistes de la diada de Sant Jordi,  no seran al Firal.
Enguany, els llibres i les roses, protagonistes de la diada de Sant Jordi, no seran al Firal. | Martí Albesa.
Redacció
17 d'abril del 2018
Actualitzat el 18 d'abril a les 8:56h
Enguany, Sant Jordi canvia d’ubicació amb motiu de les obres del Firal. Les parades de venda de llibres i roses, així com les activitats programades, tindran lloc al centre de la ciutat des de Sant Esteve fins la plaça del Carme, mentre que el mercat del dilluns es realitzarà al lloc habitual dels últims mesos: entre el Firalet, la plaça Balmes i carrers adjacents. “Serà un Sant Jordi amb molta activitat ja que, a més dels actes que s’organitzen amb motiu d’aquesta diada cal afegir-hi l’ambient d’un dilluns de mercat” ha explicat el regidor de Promoció Econòmica, Estanis Vayreda, a la sessió informativa d'aquest dilluns.
 
De les 9 del matí a les 8 del vespre es podran comprar llibres i roses a les parades situades a Sant Esteve, plaça Major, carrer Major i fins a la plaça del Carme.

Paral·lelament, entitats i empreses organitzen activitats per amenitzar la jornada. De 9.30 a 12.30 hores a la plaça del Teatre, alumnes de l’Escola Cor de Maria d’Olot portaran a terme la lectura de diferents textos. A la tarda, a partir de les 17 hores i a la plaça del Carme, alumnes del CFGS d’Educació Infantil de l’IES Montsacopa representaran la “Llegenda de Sant Jordi” i a les 18 hores a la Biblioteca Marià Vayreda es podrà gaudir de l’espectacle familiar “Comando Impro: operació llibres” a càrrec de Teatre Impro. Tot seguit, a les 18.30 hores a la plaça Campdenmàs es portarà a terme el “Gran Dictat Popular” organitzat pel Servei de Català d’Olot – la Garrotxa i a la finalització, el sorteig de la campanya “Paraules amables” a càrrec del Servei de Català i de l’Associació de Comerciants d’Olot.

A les 19 hores a la plaça del Carme, alumnes del CFGS d’Educació Infantil de l’IES Montsacopa representaran “Un Sant Jordi diferent” i a les 20 hores a la plaça d’Esteve Ferrer com a clausura de la jornada, la colla Els Xerrics realitzaran una actuació de castells. Al llarg de tot el dia, Ràdio Olot a la plaça Major i Olot Televisió a la plaça del Carme emetran en directe.
 
Arxivat a