El Consell dels Infants portarà al ple d'Olot 15 propostes sobre el lleure

A la sessió del dijous 19 d’abril, a dos quarts de deu del matí, també s’exposaran els missatges per a una bona convivència als parcs de la ciutat

Foto de família dels representants del Consell dels Infants d'Olot a la façana de l'edifici consistorial.
Foto de família dels representants del Consell dels Infants d'Olot a la façana de l'edifici consistorial. | Nació Digital.
Redacció
16 d'abril del 2018
Actualitzat a les 10:05h
Fins a 350 alumnes de 5è de primària participen aquest curs del Consell dels Infants. El passat mes de novembre van iniciar el treball amb les votacions per escollir el tema, que enguany s’ha dedicat al lleure. A partir d’aquell moment, es van escollir els representants de les classes i van començar les sessions de treball a les aules i les trobades de representants d’aquesta tercera edició.

En total s’han realitzat tres sessions de treball a l’aula i cinc Trobades de Representants del Consell dels Infants que aquest dijous que ve portarà al ple de l’Ajuntament d’Olot les accions de millora de la ciutat. Activitats d’educació en el lleure, la incorporació de nous elements als parcs infantils i aspectes a tenir en compte per a les Festes del Tura són el contingut d’algunes de les propostes que arribaran al ple municipal d’aquest dijous 19 d’abril.

Durant la sessió també es donaran a conèixer els missatges positius que els infants han pensat sobre la utilització dels parcs: missatges per informar i transmetre a la ciutadania que és bo conviure en pau i cuidar les coses comunes que s’utilitzen a l’hora de jugar i passar estones als parcs.

Al ple, i com ja es va fer el curs passat, hi haurà un reconeixement a dues entitats de la ciutat que organitzen activitats que tenen els valors de les ciutats educadores, com ho és Olot.

El Consell dels Infants d’Olot és un òrgan de participació, consulta i assessorament de l’Ajuntament. Un dels seus  objectius principals és donar a conèixer el punt de vista dels infants no només en temes estrictament infantils sinó en tots els aspectes relacionats amb la ciutat.

El ple del Consell dels Infants començarà a les 9.30h del proper dijous 19 d’abril i es podrà seguir en directe a www.olot.cat .

Per a més informació: www.conselldelsinfantsolot.cat
 
Arxivat a