La Garrotxa assistirà a la manifestació de Barcelona amb vora 2.000 persones

El pròxim 28 d'abril Olot acollirà una jornada per la llibertat organitzada per entitats i partits

La Garrotxa tornarà ser present en una manifestació unitària a Barcelona per la llibertat dels presos polítics catalans.
La Garrotxa tornarà ser present en una manifestació unitària a Barcelona per la llibertat dels presos polítics catalans. | Martí Albesa.
Redacció
14 d'abril del 2018
Actualitzat a les 16:13h
Vora 2.000 garrotxins assistiran demà diumenge, 15d 'abril, a la manifestació convocada a les 12:30 h a la ciutat de Barcelona, convocada per l’Espai Democràcia i Convivència amb el lema ‘Pels drets i les llibertats, per la democràcia i la cohesió, us volem a casa!’, tot coincidint amb els 6 mesos de l’empresonament de Jordi Cuixart i Jordi Sànchez

Mentre l’organització de la manifestació confirma que més de 800 autocars arribaran d’arreu del territori a Barcelona,se sap que pel cap baix una vintena sortiran de la nostra comarca, 16 des d'Olot i uns quatre de més des d'altres poblacions, a més de desenes de cotxes i furgonetes particulars que s'han organitzat a través de les xarxes socials. La sortida des d'Olot serà a les 9 del matí des de l'estació d'autobusos.

El grup impulsor de l’Espai Democràcia i Convivència el formen les següents entitats i organitzacions: Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC), Assemblea Nacional Catalana (ANC), Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC), CCOO de Catalunya, Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya (CONFAVC), Federació d’Associacions de Pares i Mares de Catalunya (FAPAC), Lafede.cat-Organitzacions per a la justícia global, Òmnium Cultural, Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), Unió de Pagesos i UGT de Catalunya.

Jornada per la llibertat

D'altra banda, el pròxim 28 d'abril Olot acollirà una jornada per la llibertat organitzada per l'ADL Garrotxa, Òmnium, l'ANC, la CUP, Esquerra, PDECat, i l'Associació Catalana pels Drets Civils, que es presentarà al Torín. També, es faran xerrades sobre la repressió, s'inaugurarà uns jardins "grocs" i una escultura a Sant Esteve i es farà un concert i un sopar solidari.
 

Cartell de la convocatòria del pròxim 28 d'abril.